Беларус - Румъния 0-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
qwerty321
Контакти:

Беларус - Румъния 0-0

Мнениеот qwerty321 » 07 сеп 2010 22:41

[center]Изображение 0 - 0 Изображение[/center]

Националните отбори на Беларус и Румъния завършиха 0:0 в мача помежду си от група D на квалификациите за Евро 2012 в Полша и Украйна. Мачът, който бе с начален час 20:30, се игра на стадион “Динамо” в Минск. Въпреки този резултат двата отбора представиха доста интересни моменти на зрителите.

Положенията заваляха още в началните минути на първото полувреме. Нападателите на Беларус и Румъния обаче показаха несъсредоточеност към гола. Въпреки началния натиск румънските футболисти се окопитиха и в 16-ата минута имаха отличен шанс за откриване на резултата, но Жевнов спаси удара на Станчу.

Момчетата на Разван Луческо продължиха да контролират играта и в 24-ата Жевнов отново трябваше да се намесва. 10 минути по-късно отново румънците можеха да се поздравят с гол, но вратарят на домаините отново бе на своя пост. Второто полувреме започна по същия начин като първото след като Станчу (Румъния) и Кисляк (Беларус) показаха несъсредоточеност пред гола.

След този епизод в играта на двата отбора преобладаваше битката до 70-ата минута, когато вратарят на Беларус Жевнов трябваше да се намеси след изстрел на Флореску. Домакините се окопитиха и на свой ред застрашиха вратата на Пантилимон чрез Кисляк. До края на мача румънците бяха по-активните на терена и пропуснаха добри положения чрез Никулае и Марика.

Временно класиране :
1.Изображение Беларус - 1 1 0 4 т.
2.Изображение Босна и Херцеговина - 1 0 0 3 т.
3.Изображение Румъния - 0 2 0 2 т.
4.Изображение Албания - 0 1 0 1 т.
5.Изображение Франция - 0 0 1 0 т.
6.Изображение Люксембург - 0 0 1 0 т.
[center]ИзображениеИзображение
Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам
[/center]

Потребителски аватар
BERBOPEDRO

Re: Беларус - Румъния 0-0

Мнениеот BERBOPEDRO » 07 сеп 2010 22:56

оле-ле ми сега какво ще правим !
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 07 сеп 2010 23:54

Хаххаха поредната шашава група ;)
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 08 сеп 2010 00:17

има още 20 мача....давай куерти :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

bstv
Контакти:

Мнениеот bstv » 09 сеп 2010 23:21

Ей кверти, ти го начукам в немския акцент. То не стига, че си некъв мазен травестит ами и имаш нахалството да пишеш по форуми. Я да отиваш незабавно в карцера да ти го начукат евреите и да ти отпорят тапата. А пък аз, ако пак те видя да ми ходиш из града наперен и по кафетата да ми щракаш с пръсти, ще ти го отпоря кат' бизон - делфин, ясно ли ти е боклук.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 09 сеп 2010 23:36

bstv написа:Ей кверти, ти го начукам в немския акцент. То не стига, че си некъв мазен травестит ами и имаш нахалството да пишеш по форуми. Я да отиваш незабавно в карцера да ти го начукат евреите и да ти отпорят тапата. А пък аз, ако пак те видя да ми ходиш из града наперен и по кафетата да ми щракаш с пръсти, ще ти го отпоря кат' бизон - делфин, ясно ли ти е боклук.

:lol: :lol: :lol: :lol:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
qwerty321
Контакти:

Мнениеот qwerty321 » 09 сеп 2010 23:41

bstv написа:Ей кверти, ти го начукам в немския акцент. То не стига, че си некъв мазен травестит ами и имаш нахалството да пишеш по форуми. Я да отиваш незабавно в карцера да ти го начукат евреите и да ти отпорят тапата. А пък аз, ако пак те видя да ми ходиш из града наперен и по кафетата да ми щракаш с пръсти, ще ти го отпоря кат' бизон - делфин, ясно ли ти е боклук.

Странно :? Мина 20.00 и Аз съм Сънчо , а ти още не си заспал :? И се произнася куерти (научи езика ма) или си руски възпитаник на соц... :?: И Вие бяхте по-лоши от немците :!:
[center]ИзображениеИзображение
Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам
[/center]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 10 сеп 2010 19:03

qwerty321 написа:

Странно :? Мина 20.00 и Аз съм Сънчо , а ти още не си заспал :? И се произнася куерти (научи езика ма) или си руски възпитаник на соц... :?: И Вие бяхте по-лоши от немците :!:

Какво общо има Германия с мача ? :roll:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”