БРАВО НА ЧЕРНА ГОРА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

БРАВО НА ЧЕРНА ГОРА

Мнениеот optimistik » 07 сеп 2010 22:28

Браво за куража и лекцията.Предлагам да затворим темата за националния отбор,защото просто няма какво да коментираме.България няма национален отбор,няма треньор,няма футболисти.За всичко това можем да благодарим на Иван Славков и протежетата му в сегашното БФС.Да са живи и здрави и все така да продължават,скоро ще им спре марфата защото сме трайно извън играта,Сегашното поколение катастрофира,ново няма,това е положението.Моля модераторите да заключват всички теми за националния отбор,няма смисъл да си трошим нервите.За умрелите или хубаво или нищо,лека му пръст на националният ни отбор :cry:

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Re: БРАВО НА ЧЕРНА ГОРА

Мнениеот naiki » 07 сеп 2010 22:32

optimistik написа:Браво за куража и лекцията.Предлагам да затворим темата за националния отбор,защото просто няма какво да коментираме.България няма национален отбор,няма треньор,няма футболисти.За всичко това можем да благодарим на Иван Славков и протежетата му в сегашното БФС.Да са живи и здрави и все така да продължават,скоро ще им спре марфата защото сме трайно извън играта,Сегашното поколение катастрофира,ново няма,това е положението.Моля модераторите да заключват всички теми за националния отбор,няма смисъл да си трошим нервите.За умрелите или хубаво или нищо,лека му пръст на националният ни отбор :cry:

нещо не си отговаряш на ник-а,макар и аз да съм на твоето мнение...
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 07 сеп 2010 22:35

naiki написа:
optimistik написа:Браво за куража и лекцията.Предлагам да затворим темата за националния отбор,защото просто няма какво да коментираме.България няма национален отбор,няма треньор,няма футболисти.За всичко това можем да благодарим на Иван Славков и протежетата му в сегашното БФС.Да са живи и здрави и все така да продължават,скоро ще им спре марфата защото сме трайно извън играта,Сегашното поколение катастрофира,ново няма,това е положението.Моля модераторите да заключват всички теми за националния отбор,няма смисъл да си трошим нервите.За умрелите или хубаво или нищо,лека му пръст на националният ни отбор :cry:

Ами като не четеш между редовете не съм ти виновен,ако искаш ще ти обясня подробно идеята си :|

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 07 сеп 2010 22:37

optimistik написа:
naiki написа:

Ами като не четеш между редовете не съм ти виновен,ако искаш ще ти обясня подробно идеята си :|

прочетох целия ти пост,просто отбелязвам че си "оптимистик"..а относно темата-no comment,просто се срамувам да се нарека българин
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 сеп 2010 22:38

Браво за добрата игра,но моето мнение,е че по-грубо играещ отбор не беше идвал в България!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 07 сеп 2010 22:40

ИЗТРИЙТЕ ТАЗИ ТЕМА!!! МНОГО МЕ Е ЯД И АКО НАИСТИНА СТЕ БЪЛГАРИ (МОДЕРАТОРИТЕ) ТРИЙТЕ ТЕМАТА САМО ЗАРАДИ ЗАГЛАВИЕТО!

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 07 сеп 2010 22:42

аман от шибани чуждопоклонници тия нищо не играха ама ние с нашия манталитет след гола умрехме
Българийо, събуди се!!!

Trimastiki
Контакти:

Мнениеот Trimastiki » 07 сеп 2010 22:44

Според мен днес погребахме отбора на БФС. Крайно време да почнат родилните мъки и най-сетне да се роди Националният отбор на България. 8-)
Последна промяна от Trimastiki на 07 сеп 2010 22:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Djoro1974
Контакти:

Мнениеот Djoro1974 » 07 сеп 2010 22:46

Браво на Черногорците.Може да не могат да играят сносен футбол но поне се борят за всяка топка.А нашите ШМАТКИ мислят само за пари и к...и.Просто трябва да си мазохист да ги гледаш(явно и аз съм такъв).

4au6
Контакти:

Мнениеот 4au6 » 07 сеп 2010 22:50

Така трябва да играят нашите Със СЪРЦЕ

Върни се в “Национален отбор”