Нека спрем бойкота на мачовете на ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Нека спрем бойкота на мачовете на ЦСКА!
Призовавам Червената Армия да спре да бойкотира мачовете на ЦСКА нека сме единни нека бъдем заедно нека смачкаме врага със силна подкрепа и Армейски дух до последната минута !
Re: Нека спрем бойкота
levskifane написа:Не. Объркал си се с твоята рода.
Не съм друже , не съм ... Току що направих справка , и двамата ти любимци са родени в Столипиново , циганския квартал на Пловдив.

Aрмейци?
Aрмейски дух?
Явно,на някои хора постоянните климатични промени им влияят зле

Aрмейски дух?

Явно,на някои хора постоянните климатични промени им влияят зле

levskifane написа:viroglav написа:levskifane написа:Каква армия?
Армията повече няма спортен клуб.
Какъв армейски дух?
Натискате се като курви за да имате нещо общо с армията.
Има нещо циганско в Гонзо и Ясен , не мислиш ли ?![]()
![]()
Не. Объркал си се с твоята рода.
Добре ти защо не спреш да се заяждаш. Върви си пиши простотиите в синия форум. Взе да ми писма от подобни провокатори.
[center]
[/center]

Това е то. Просто няма нормална тема. Пуснем си някоя и ще дойдат левскарчета (да не казвам друга дума, че ще почивам и аз) и оакват и тема и всичко.
[center]
[/center]

Накратко - ЦСКА е най-неграмотният тим като постановка и интерпретация на играта!
Накратко. Левски е дрийм тим от цялата вселена и просто тая година ще се откажат от първенството защото е твърде слабо. Айде сега да ни избавиш от мъките ни да ти четем простотиите и да си ходиш във вашия форум.
[center]
[/center]

- aleks751226
- Контакти:
1лс написа:Накратко - ЦСКА е най-неграмотният тим като постановка и интерпретация на играта!
пак не мога да разбера какво правите тук в нашият форум ,вървете и си коментирайте великият ви отбор , а stoо се отнася до подкрепата аз съм ЗА ,фyтболистите трябва да я имат нормално е ако ние ги бойкотираме бойкотираме лuбимият си отбор ,поне аз така мисля
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени
промени
1лс написа::mrgreen:нешто вкиснал си се
![]()
![]()
сбогом со здраве
В България пишем НЕЩО ама щом си казал.
[center]
[/center]