Какво става със стадион "Раковски"?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Какво става със стадион "Раковски"?
Нещо спря да се говори за стадион "Раковски"! Нали, от НФК искаха среща с премиера,някой има ли информация по въпроса?
Re: Какво става със стадион "Раковски"?
No money, no funny
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:No money, no funny
Това е ясно! Въпроса е дали се е състояла такава среща, и ако да, какъв е резултата? Защото Батков скоро заяви: искам, мога и съм сигурен ,че ще взема "Раковски"! Само че Батков е казвал много неща през годините!
- Гонзо Президент
- Контакти:
Каза, че няма проблем да се вземе стадион Раковски, но като го вземат какво става? Няма пари. Като го вземем, всеки ще очаква, че ще почне да се строи нещо, а всъщност няма да стане веднага. И пак после ще се плюе и обсъжда защо 

Коце Маца нали взе стадиона в Петрич за 10 години, за да го прави и обеща, че ще организира турнири на него и какво стана
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
За какво ви е стадиона на МВР?
Гонзо Президент написа:Каза, че няма проблем да се вземе стадион Раковски, но като го вземат какво става? Няма пари. Като го вземем, всеки ще очаква, че ще почне да се строи нещо, а всъщност няма да стане веднага. И пак после ще се плюе и обсъжда защо
Аз от думите на Батков разбрах, че всичко е уредено с изключение на финансирането на проекта! Аз си мисля,че за клуб ,като Левски и местоположение, като това на "Раковски" скоро ще се намери и инвенститор! Стига Батков да говори сериозно!
За какво Ви е "Раковски"???, на "Герена" не Ви ли харесва???
За 1/2 от необходимата инвестиция за нов стадион от 25000-30000места, не по малко г-н Батков , че неговото проетче е за 15000!!!, "Герена" може да стане лукс. Пари и желание да имаш! Ако не знаеш как обади ми се аз съм си тука редовно.
За 1/2 от необходимата инвестиция за нов стадион от 25000-30000места, не по малко г-н Батков , че неговото проетче е за 15000!!!, "Герена" може да стане лукс. Пари и желание да имаш! Ако не знаеш как обади ми се аз съм си тука редовно.
- Синият Болярин
- Контакти:
Някой можее ли точно да определи точните граници на парцела на стадион "Раковски"? Само стадионът ли се включва или целият комплекс с тренировъчното игрище, кортовете и останалата част?
Robotop написа:За какво Ви е "Раковски"???, на "Герена" не Ви ли харесва???
не ви разбирам бе хора , какво лошо има да вземе стадиона и да го приведе във европейски вид ?