Рангелов напусна националния, замина за Израел

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

GeNtLeMaN
Контакти:

Рангелов напусна националния, замина за Израел

Мнениеот GeNtLeMaN » 04 сеп 2010 18:53

Българският национал Димитър Рангелов вече е футболист на Макаби Тел Авив, научи Гонг. Футболистът не се прибра с тима до София, а е бил освободен от Станимир Стоилов за два дни, за да подпише договора си с израелския клуб.

Димитър Рангелов премина под наем в Макаби Тел Авив от Борусия Дортмунд. След изтичането на този срок в контракта му има клауза, според която нападател може да бъде закупен.

Димитър Рангелов бе посрещнат от няколко журналисти на летището в Тел Авив, пред които сподели: „Не знам много за този отбор, но знам, че той е един от най-големите в Израел. Знам, че има много добри футболисти и се инвестира в много в клуба през този сезон. Не мисля, че това е стъпка назад за мен, след като досега съм бил в германия. Макаби Тел Авив е отбор с голямо име. Уверен съм във възможностите си и се надявам да ги видите на терена.”

От израелския тим също изразиха радостта си от привличането на българина: „Уверени сме, че с опита си Димитър Рангелов ще допринесе много за отбора ни.”

Очаква се веднага след уреждането на документите в Израел нападателят да се завърне в щаба на националния отбор на България и да бъде на разположение на Станимир Стоилов за квалификацията срещу Черна гора във вторник. Нападателят трябва да присъства на тренировката на "трикольорите" в неделя.

Вчера Рангелов се появи в игра срещу Англия на "Уембли" (0:4) в 63-та минута на срещата

В Борусия си беше бита карта така или иначе.

Потребителски аватар
qwerty321
Контакти:

Re: Рангелов напусна националния, замина за Израел

Мнениеот qwerty321 » 04 сеп 2010 18:57

Еее ... сите българи в Израел :shock:
[center]ИзображениеИзображение
Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам
[/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 04 сеп 2010 18:58

Успех на Митко в новото предизвикателство!!! Дано не е изморен във вторник-че някой трябва и голове да вкарва във вратата на Черна гора!!!

Потребителски аватар
just one is eric
Контакти:

Мнениеот just one is eric » 04 сеп 2010 19:01

Ето какво правят 2 , 3 повиквателни :) . Успех , дано стане по- добър футболист и успее да помогне на следващия селекционер !

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 04 сеп 2010 19:04

Ако вземе със себе си Янков Пеленцето и Попето имаме шанс във вторник

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 04 сеп 2010 19:21

james написа:Ако вземе със себе си Янков Пеленцето и Попето имаме шанс във вторник

Абе пич, точно Попето и Янков имат най-малка вина за загубата вчера. Божинов ли игра по-добре от Ивелин? Или защитата беше на ниво? Айде стига вече. А за Рангелов съм съгласен, че е пълен смешник, но Мъри е по-смешен, че го пуска. Колкото до мача във вторник съм убеден, че ще бием, ако ще и с 1 на мъка. А за второто място имаме шанс, ако се пускат играчите, които наистина заслужават, а не тези с привилегии.
Само Левски!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 сеп 2010 19:30

Заради подобни трансфери, освобождавания и повиквателни за такива футболисти националния ни е един голям ташак
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 04 сеп 2010 19:32

james написа:Ако вземе със себе си Янков Пеленцето и Попето имаме шанс във вторник

И да повикат Караджинов,Романов и Величков,нали?

Потребителски аватар
martinski1970
Контакти:

Мнениеот martinski1970 » 04 сеп 2010 19:42

siniq_fen написа:

Абе пич, точно Попето и Янков имат най-малка вина за загубата вчера. Божинов ли игра по-добре от Ивелин? Или защитата беше на ниво? Айде стига вече. А за Рангелов съм съгласен, че е пълен смешник, но Мъри е по-смешен, че го пуска. Колкото до мача във вторник съм убеден, че ще бием, ако ще и с 1 на мъка. А за второто място имаме шанс, ако се пускат играчите, които наистина заслужават, а не тези с привилегии.

с тоя мишок мъри знаеш ли кога ще бием
ДАИТЕ ДУЗПА-СПАСЕТЕ leWCki

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 сеп 2010 19:47

martinski1970 написа:
siniq_fen написа:

с тоя мишок мъри знаеш ли кога ще бием

Във вторник :roll:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Футбол - България”