Агиката на ЦСКА ще посрещне по грандиозен начин новия наставник на Литекс Любослав Пенев в домакинския мач на армейците от 6-ти кръг на "А" група срещу състава на оранжевите, който ще се играе следващата събота и е с начален час 21.00. За това призна председатетелят на централния фен клуб на червените Димитър Ангелов.
"Само ще кажа, че привличането на Любослав Пенев потвърждава едно: Гриша Ганчев разбира от футбол, от спорт, от бизнес. Защо Любо не е в ЦСКА, не искам да коментирам, клубът си има собственици.
Няма как да посрещнем Любо Пенев на следващия мач освен като човек, дал изключително много за любимия ни тим. Пожелавам му успех във всички срещи с изключение на първата. Убеден съм, че рано или късно ще се върне в ЦСКА", заяви Дучето пред "Стандарт"
Агитката на ЦСКА посреща с овации Любо Пенев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- shamana1912
-
- Контакти:
Re: Агитката на ЦСКА посреща с овации Любо Пенев
И как ще му организирате "грандиозно посрещане", като пак ще сте 1000 човека на стадиона??
Това не е нормално за мен. Незнам какви ги мисли Дучето, но Пенев е треньор на Литекс. Ако стане на Левски някой ден (което не вярвам да стане някога) пак ли ще му пляскат. За пореден път се вижда, че Дучето цели нещо. Писна ми от такива хора. Нека си гледаме отбора. В криза сме и вместо да го подкрепяме и играчите да чувстват, че сме зад тях те правят интриги. Какво трябва да стане. Може би да поемем по пътя на Ботев?
[center]
[/center]

- mertezaker
- Контакти:
Аз пък не мога да разбера с Любо Пенев какво толкова постигнахме?
Една победа над Левски и една победа над Динамо (М). Вярно е, че цесекар, но има спорни треньорски качества 

- трето поколение
- Контакти:
Много направи този човек за вас и може би е единствен, когото признавам. Разделихте се с него май заради пари?! Нямам идея, но му пожелавам успех още от първия мач! 

- messi7
- Контакти:
Не заради пари, ами затова че великите управници - титаните му се бъркаха в работата. Поне аз останах с такива впечатления. Може и да греша, някой от феновете на цска да ме поправи, ако не съм прав 

- Leooo
- Контакти:
Титан са по-зле и от най-злето !!!
[center]
[/center]

- vrajdebec
- Контакти:
mertezaker написа:Аз пък не мога да разбера с Любо Пенев какво толкова постигнахме?Една победа над Левски и една победа над Динамо (М). Вярно е, че цесекар, но има спорни треньорски качества
Ако не друго , то поне дисциплина имаше при него!
То не се знае дали е имало. Отбора върви при двама треньори. Това се е доказало през последните години. Най- голямата грешка на Титаните не е че махнаха Любо, а че махнаха чичо Митко за да сложат Любо. Ако беше останал Димитър Пенев титлата беше наша още преди 2 години. Но това си е мое мнение.
[center]
[/center]