На една година условно с тригодишен изпитателен срок бе осъден Росен Йорданов, представящ се като Юзеир Юзеиров. Присъдата е за организиране на партия на религиозна основа и за провеждане на митинг-събрание за учредяването на партията „Мюсюлман-демократичен съюз".
Брат му Атанас Йорданов, познат като Али Юзеиров, е осъден по първото обвинение на глоба от 4000 лв.
Това присъда ли е?
За или против нов възродителен процес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
- Бижутера
- Контакти:
Re: За или против нов възродителен процес?
Не, но нищо не може да се направи, за съжаление...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
-
- Контакти:
На мода са петициите тук,гледам.......
Всеки, който се счита за турчин, говори на турски, пропагандира по митинги на турски, иска мюсюлманската религия и жените им да ходят с фереджета вън от БЪлгария.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Никой живеещ в България няма право да върши дейности насочени срещу сигурноста на страната ни. Ако тези юзеирови искат сатанинска партия да отидат в Турция и да правят каквото си искат. В България сме доста толерантни към други нции,но ако се опитат турчетата да посегнат на домът ми зле им се пише.
Стига с тези тъпи заглавия,естествено,че против.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Абе кво им обръщате внимание на тия смешници бе.Те имената не са си сменили и още са с Българските си имена,па разни радикални движения ще ли да ми правят.Тия са поредните мишоци които се опитват да изкрънкат някой лев от простите душици.
Тези двамата са марионетки на някой.Знам само,че Аз,ако направя такова нещо-ЩЕ МЕ СПУКАТ ОТ БОЙ В ПОЛИЦИЯТА;СЛЕДСТВИЕТО и всички други такива слажбички
да не говорим за ДАНС,разузнаването и т.н.И със сигурност ще лежа в пандиза за доста

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Момчета /и особено автора на темата/,наясно ли сте какво означава "възродителен процес" ? А някой от вас,бил ли е свидетел на последните три "възродителни процеса" - 1972,1984 и 1989 г... ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
haha написа:Стига с тези тъпи заглавия,естествено,че против.
Естественно,че против.Ама що не направиш Ти такова нещо в турция.Това е дразнещето тук в БЪЛГАРИЯ всеки си прави каквото иска