"Къде са те ,къде е той"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lepke
Контакти:

"Къде са те ,къде е той"

Мнениеот Lepke » 01 сеп 2010 16:20

"Селекцията в Левски приключи. Част от нещата се случиха в началото, а други съвсем накрая. На „Герена” представиха 8 нови попълнения. Част от тях вече са любимци и очароваха почитателите на „синия” тим. Гара Дембеле е извън всякакви класации на този етап.

В началото нещата тръгнаха трудно. Привличането на нови футболисти стартира в един момент, като дизелов двигател. После обаче Георги Иванов включи турбото.

Имаше такива, които си позволиха да откажат на Левски. Не става въпрос за някакви европейски звезди, а за родни „асове”.

Не за първи път го стори Мартин Камбуров. Първо беше мераклия да подпише с тима от „Георги Аспарухов”. После взе, че се отказа. Локомотив взе добри пари, Мартин – също. Голмайсторът остана национал, но цял живот ще си мечтае за големи мачове в Европа, каквито „сините” чат-пат играят. Камбуров е в Далиен, което все пак е нещо.

С Иван Бандаловски нещата са съвсем различни. Дълги, тежки и мъчителни преговори. Нещо, което май е малко прекалено, когато говорим за десен бек. Разбира се, ако не се казва Дъглас Майкон, примерно. За последно Бандата бе забелязан на „Герена”. Люпеше семки в Сектор А, докато Левски мачкаше АИК и влизаше в Лига Европа. В момента е без клуб.

Преди него Гонзо навиваше друг да е десният бранител на Левски. Данчо Тодоров се отказа в последния момент, защото го достраша за живота му. Феновете щели да го тормозят. Даката се отърва от терора и отиде в Стяуа. Говори се, че е тренирал там, но никой не чу да е играл официални мачове. За неофициалните - нямам идея. Вчера стана ясно, че Йордан Тодоров ще хвърля тъчовете в Миньор Перник. Отборът, който в този момент е последен и без точка в А група.

„Гадно се получи с Левски, но Гонзо ме разбра”, каза смирено Атанас Борносузов и отиде в Астра Плоещ, за да си оправи живота, ако е възможно. Достойно изявление, но май ходът му излезе грешен. След шест кръга в румънското първенство, Астра няма нито една победа. Тимът от Плоещ се „гордее” с два мизерни хикса. Както пееха момчетата от Ъпсурт – „дай ми некой лев за бензин на Астрата”, сигурно така стоят нещата в Астра Плоещ.

Няма смисъл да стигаме по-надолу в списъка. Словашкият защитник Петер Петраш поиска сериозна сума, за да продължи на „Герена”. Сега си търси отбор под дърво и камък. Да се оправя, не е малък.

В Левски не дойдоха Данчо Тодоров, Иван Бандаловски и Петер Петраш, а „сините” си взеха Дъстли Мюлдер. Камбуров не сложи „синята” фланелка, остави я на Гара Дембеле. Наката Борносузов отиде в Румъния, а бившият играч на Фейенорд Грийн е на „Герена” и чака битките в Лига Европа.

Къде е Левски, къде са те? Старите хора отдавна са го казали: „Всяко зло е за добро”. От друга гледна точка е баш обратното. "

Само исках да похваля Автора-браво за хубавата статия. :lol: :lol: :lol:
П.П. Като стана въпрос евелата и на Иво Иванов,не се направи и той на голямата звезда.
Pay Attention or Pay The Price {This will probably change the way you drive}
http://www.youtube.com/watch?v=KXJB6SnqMzk

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Re: "Къде са те ,къде е той"

Мнениеот Nikona » 01 сеп 2010 16:24

Много добра статия!Най ми е кеф, че Бандаловски сега се е захапал отзад ...в Левски предатели не ни трябват и всичко рано или късно се връща!
Изображение

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 01 сеп 2010 16:39

Браво за статията! Харесва ми че не е някво перчене, а просто факти!
Левски е в Лига Европа тепърва предстои трудното! В "А" група играем добре! Но трябва да останем реалисти!

Който не иска да идва в Левски, а да играе в Ъ група на Румъния и Армения, да се оправя!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 01 сеп 2010 16:39

Хубав коментар .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Караджов

Мнениеот Караджов » 01 сеп 2010 16:40

аз общто взето нищо не схванах :roll: Ама щом сте рекли:браво на автора!

Потребителски аватар
vladipo
Контакти:

Мнениеот vladipo » 01 сеп 2010 16:41

Днес като прочетох статоята бях удивен. Стефан е голям човек, всяка една него статия е много силна. Евала на Томето, че е събрал само такива хора в екипа си.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 01 сеп 2010 16:42

Само да вметна че ако всички изброени в статията бяха в Левски сега, Левски щеше да е на тяхно место, ако ме разбирате!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

totti77
Контакти:

Мнениеот totti77 » 01 сеп 2010 16:45

Силно.... Браво за статията !

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 01 сеп 2010 16:51

Караджов написа:аз общто взето нищо не схванах :roll: Ама щом сте рекли:браво на автора!

Е те за тва зеха мболи на твое място щото не си много умен.
Изображение

muiko
Контакти:

Мнениеот muiko » 01 сеп 2010 16:53

караджов пускай теми за нло-та и недей се мъчи да разбираш футбола :geek: :geek:

Върни се в “Левски”