Сашо Тонев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Сашо Тонев
Това недоразумение на природата Сашко Тонев много му се вдигна самочуствието нещо напоследък. Никакви футболни качества - заедно със Спас Делев са най-некадърните крила - забиват главите в земята бягат до флагчето на корнера и падат и се кръстят я за дузпа - я за фаул. Вчера Сашко ме издразни, като вкара гола какви жестове правеше на публиката на Сливен - там където го приютиха, когато никой не го искаше и бе отритнат от футбола...Нещастник...
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: Сашо Тонев
FIDEL написа:Това недоразумение на природата Сашко Тонев много му се вдигна самочуствието нещо напоследък. Никакви футболни качества - заедно със Спас Делев са най-некадърните крила - забиват главите в земята бягат до флагчето на корнера и падат и се кръстят я за дузпа - я за фаул. Вчера Сашко ме издразни, като вкара гола какви жестове правеше на публиката на Сливен - там където го приютиха, когато никой не го искаше и бе отритнат от футбола...Нещастник...
Той добре, че е вкара гол иначе Гьорето да е рекло "Мноу си тъп Саше!"

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Никой не го е освирквал .... той човека си отиде и почна да се дразни ....
[center]

[/center]

Вкарава... Нападател за 35 мача 2 гола .... Вчера имаше късмет-хубав удар и красив гол...Ама 20 годишен келеш много взе да се звездее...Между другото никой не го освиркваше - имаше 2-3 пияни "фена" на Сливен, които го псуваха , но нали затова са професионалисти....
Трудно се работи с толкова многу Сайшета 

Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
Dachi написа:Трудно се работи с толкова многу Сайшета

Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
[offtopic]нема[/offtopic]
Добре де ако само той е правил жестове срещу публиката ОК ама май не е. Какво искате от момчето. А за мнението, че и Делев за нищо не ставал просто не съм съгласен. И двамата са млади и двамата имат какво още да учат. Айде да не бързате с коментарите. Преди години и Румен Трифонов за нищо не ставаше.
[center]
[/center]

stannn написа:Добре де ако сам той е правил жестове срещу публиката ОК ама май не е. Какво искате от момчето. А за мнението, че и Делев за нищо не ставал просто не съм съгласен. И двамата са млади и двамата имат какво още да учат. Айде да не бързате с коментарите. Преди години и Румен Трифонов за нищо не ставаше.
Намери да дадеш пример, и ся не става за нищо :D
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
stannn написа:Добре де ако само той е правил жестове срещу публиката ОК ама май не е. Какво искате от момчето. А за мнението, че и Делев за нищо не ставал просто не съм съгласен. И двамата са млади и двамата имат какво още да учат. Айде да не бързате с коментарите. Преди години и Румен Трифонов за нищо не ставаше.
Поне да беше дал пример с Бербатов ... А Румен Трифонов - и той жива дупка...