Мнениеот comandosa1 » 30 авг 2010 15:22
Аз гледах почти целия мач, изпуснах само първите 15 мин на второто полувреме, като според коментатора от bet365, Бари са заслужавали да вкарат втори гол тогава.
Пъровото полувреме почна с много голям натиск на Юве, преса още от тяхното наказателно поле, Бари имаха 1-2 атаки първите 20 минути Юве 3-4 много добри голови атаки и пропуск на Мело от малкия пеналт. Личеше си просто че играчите на Юве се виждат за първи път на терена, Красич и Кулиарелла се сблъскаха 1-2 пъти, на няколко пъти не можаха играчи да се разберат кой да играе с топката. Бари имаха 1-2 положения и от 3-тото, което не е точно положение вкараха много добър гол извън наказателното поле, просто чист късмет, можеше да е 1-0 и за Юве, можеше и да е 1-1, Божа работа. Но не мога да кажа че Юве смачка Бари, а за мен това трябва да прави Ювентус, когато играе в серия А.
Второто полувреме Бари имаха доста опасни контри и можеше да е 2-0 за тях, но нямаха шанс. Делнери обърка смените на почивката, остави Кулиарелла цял мач, а той беше адски слаб, класа под Божинов примерно. Вкара някви анонимници и логично Юве нямаше много смислени и чисти положения до края на мача като изключим общ натиск, но срещу отбор, който играе на контра е нормално да се натиска. Като цяло добро първо полувреме, има хляб в Красич, Мота и новия центарален защитник дето дойде от Бари. Кулиарелла слаб, Мело и той, абе по-добре е от предния полусезон, но не е достатъчно по-добре според мен, ако не се вземат класни играчи няма как да сме в тройката. Делнери показа стил в тактиката първото полувреме, но обърка смените, дано е било грешка поради младостта на колектива. Ще поживеем ще видим, но не съм оптимист за титли.
Последна промяна от
comandosa1 на 30 авг 2010 15:39, променено общо 1 път.