Велимир Иванович: Човек с шуба на Черно море ме душеше и блъскаше в стената
Пет, 2008-11-14 17:12 Велимир Иванович: Човек с шуба на Черно море ме душеше и блъскаше в стената
Пет, 2008-11-14 17:12
Играчът на варненския Спартак Велимир Иванович призна в ефира на "Канал 3", че човек на Черно море го е душил на полувремето пред съблекалнята на гостите на стадион "Тича".
Сърбинът описа в детайли случката, както и самият бабаит, който до момента остава с неизяснена самоличност.
"Прибирах се към съблекалнята и по едно време някакъв ме прегърна и ми каза: "По-спокойно, защо така играеш?". След това исках да се отскубна от него и да си вляза в съблекалнята. Той ме захвана по-здраво и с двете си ръце ме вдигна във въздуха и започна да ме души и да ме удря в стената", разказа Иванович.
"Човекът не съм го виждал никога преди. Беше с къса коса и с тъмна шуба на Черно море. Свидетели бяха моите съотборници и един полицай, който стоеше отстрани и само гледаше", допълни халфът на "соколите".
Малко след това клубният лекар на Спартак потвърди, че има зачервяване на гушата, което било вследствие на душенето. По-късно ще бъде извадено медицинско на Иванович.
Играчът на варненския Спартак Велимир Иванович призна в ефира на "Канал 3", че човек на Черно море го е душил на полувремето пред съблекалнята на гостите на стадион "Тича".
Сърбинът описа в детайли случката, както и самият бабаит, който до момента остава с неизяснена самоличност.
"Прибирах се към съблекалнята и по едно време някакъв ме прегърна и ми каза: "По-спокойно, защо така играеш?". След това исках да се отскубна от него и да си вляза в съблекалнята. Той ме захвана по-здраво и с двете си ръце ме вдигна във въздуха и започна да ме души и да ме удря в стената", разказа Иванович.
"Човекът не съм го виждал никога преди. Беше с къса коса и с тъмна шуба на Черно море. Свидетели бяха моите съотборници и един полицай, който стоеше отстрани и само гледаше", допълни халфът на "соколите".
Малко след това клубният лекар на Спартак потвърди, че има зачервяване на гушата, което било вследствие на душенето. По-късно ще бъде извадено медицинско на Иванович.
Велимир Иванович: Човек с шуба на Черно море ме душеше и блъ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Велимир Иванович: Човек с шуба на Черно море ме душеше и блъ
Koito me uvajava dobre,koito ne da duha supata
http://www.youtube.com/watch?v=eA0jOt4hFXg

Re: Велимир Иванович: Човек с шуба на Черно море ме душеше и блъ
100% е било така. предполагам че съотборниците на тоя плебей също са правили компания на полицая и са стояли и гледали
глупости
плебейски измишльотини

ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!
Шефът на "Охранителна полиция" при ОДП-Варна Пламен Парушев отрече да е имало инцидент в тунела на Тича. Като цяло Дербито на Варна мина без сериозни проблеми за варненските служители на реда, а по повод твърденията на спартаковци, че Веле Иванович е бил душен на полувремето той коментира: "Полицаят, който стои в тунела е видял двама души със сини фланелки. Хората се прегръщали и няма никакви индикации, че е имало някакъв инцидент. Също така, отговорникът за мача не е видял нищо нередно. Да, ако има инцидент, ние ще носим отговорност, но такъв няма".
http://www.ole-bg.com/66246.html
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!
Morqk написа:Шефът на "Охранителна полиция" при ОДП-Варна Пламен Парушев отрече да е имало инцидент в тунела на Тича. Като цяло Дербито на Варна мина без сериозни проблеми за варненските служители на реда, а по повод твърденията на спартаковци, че Веле Иванович е бил душен на полувремето той коментира: "Полицаят, който стои в тунела е видял двама души със сини фланелки. Хората се прегръщали и няма никакви индикации, че е имало някакъв инцидент. Също така, отговорникът за мача не е видял нищо нередно. Да, ако има инцидент, ние ще носим отговорност, но такъв няма".
той тоз е византиец много ясно че ще каже така!
САМО СПАРТАК ВАРНА
Morqk написа:100% е било така. предполагам че съотборниците на тоя плебей също са правили компания на полицая и са стояли и гледалиглупости
плебейски измишльотини
имаш ли на идея какво означава плебей,или си чул отнякъде и се правиш на византиец?
САМО СПАРТАК ВАРНА
nikola28 написа:Morqk написа:Шефът на "Охранителна полиция" при ОДП-Варна Пламен Парушев отрече да е имало инцидент в тунела на Тича. Като цяло Дербито на Варна мина без сериозни проблеми за варненските служители на реда, а по повод твърденията на спартаковци, че Веле Иванович е бил душен на полувремето той коментира: "Полицаят, който стои в тунела е видял двама души със сини фланелки. Хората се прегръщали и няма никакви индикации, че е имало някакъв инцидент. Също така, отговорникът за мача не е видял нищо нередно. Да, ако има инцидент, ние ще носим отговорност, но такъв няма".
той тоз е византиец много ясно че ще каже така!
Представи си как "неизвестен човек" започва да души твой приятел (в случая съотборник) ти ще стоиш и ще гледаш за да можеш да си свидетел после ли?!?!?!? Това е глупост и измишльотина и записите ще го докажат - в крайна сметка според мен няма да се стигне до скандал по случая. Все пак живеем в 2008 и то в Европа, не 29 в Африка. Докато не се види записа - плебеите ще се жалват как варненските "мутри" са ги изплашили. Е как няма да се изплашат, като пред тях застане великият ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА!!!
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!
Плебей мойто момче е нарицателно за робите в Римската империя, какъвто е бил Спартак! И аз съм горд Византиец, а не презрян роб!
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!
- plamen etov
- Контакти:
МАЙ МИРИШЕ НА ПАРТЕНКА!!!!!АКО Е БИЛО ТАКА ЗАЩО ИЗЛЯЗАХА ДА ИГРАЯТ ,И ЗАЩО НЕСА ЗАЩИТИЛИ СЪОТБОРНИКА СИ

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
za plebeq mersi 4e razqsnihte 6toto az naprimer ne znaeh 

a tva za boq ne e verno spored mene makar 4e ima nekva malka vuzmojnost ama pak kazvam ne vervam da sa go bili osobeno pred 4enge!