До БУЛСАТКОМ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Zaash
Контакти:

До БУЛСАТКОМ

Мнениеот Zaash » 27 авг 2010 17:12

Знам че не е редно да исказвам обвинения по други колеги във форума, но съм сигурен, че моето мнение не е единственото...
Първо този оператор всячески се опитва да стане монополист, а за сведение на шефовете му обслужването в касите е кошмарно и дори само заради това никога не бих се абонирал. Второ монополист е незаконно да си, защото ако имаш тази чест ти определяш пазарните фактори и дето се вика можеш и кожите от гърба на хората да сваляш ако искаш...
Тези хорица (мисля че са старозагорци) нещо много за габровци се взеха (нищо лошо към габровци) и се опитват да хързулнат потребителите. Купиха за смешни пари правата и после направиха така, че само техни абонати да гледат едни от най-емоционалните мачове за българина годишно. Не стига това ми пуснаха част от мачовете и по платен техен канал...
То бива наглост ама май полудяха... Малко след предпоследният им "гърмеж-мач" миналата седмица заляха квартала с плакати за абониране.
От тук насетне БНТ и Ринг ще предават мачовете и булсатковците ще стискат палци за по-голям урожай след грозния номер, който скроиха на българския запалянко. Само ще им напомня, че едни лакомии преди време въвеждаха системата пей-пър-вю. Толкова много се сливаха след това, че сега ти е трудно да разбереш, защо БТВ ти рекламира мач по ПроБГ, както едно време Ефир 2 подсказваше някой мач по Канала...
А като стана дума за БНТ се сещам за един много интересен въпрос... Защо Националната телевизия, която смуче пари от нашите данъци, нито първенството показва, нито тези мачове, даже преди две и от европейско ни лиши? А новата шефка Анкова жената на хитреца Лафчис (знам го със сигурност): с пари от телевизията си построи много скъпо жилище...

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Re: До БУЛСАТКОМ

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 27 авг 2010 17:14

[offtopic]:x Заедно с хилядите теми за вувузелите по време на СП,тези за БСК са другите най-повтарящите се и досадни...[/offtopic]
Изображение Изображение

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 27 авг 2010 17:25

Ако ти си гледал мачовете и темата ти е досадна си е твой проблем!!!
Никой няма право да ме спре тук в този свободен форум да напиша своето мнение, само защото на някого като теб щяло да му се стори досадно...
Последна промяна от Zaash на 27 авг 2010 17:29, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 27 авг 2010 17:26

Дайте да идеме да им запалиме офиса на тия от БулсатРОМ!!! :lol: :lol: :lol: 8-)
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 27 авг 2010 17:28

Zaash ти въобще знаеш ли какво е монополизъм :?: Монополисти са ЕВН, ЧЕЗ, ЕОН и т.н. При Булсатком нещата са много по различни. Има търг, един предлага примерно 100 лева, друг-200 , а трети дава 500. Кой трябва да спечели търга според теб, не е ли този с най-добрата оферта. А това,което си го написал,че били давали мача по платен канал е пълна смешка. Всеки абонат на БСК на Пакет Премиум си хваща ТВ+ и не плаща нищо допълнително ;) .
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

abahta
Контакти:

Мнениеот abahta » 27 авг 2010 17:35

Приятел пусни си БулсатКом за 15 лв на месец и след това пиши пак!!!!
Стенли ти можеш....

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 27 авг 2010 17:36

Madridist ти изобщо не си ме разбрал. Имам впредвид монополист като телевизионен оператор. Опитват се да елиминират Blizoo и NET+ мисля, че бяха, а със сигурност има и още по- дребни оператори, които замират и колкото повече присламчват от клиентите им толкова по-голям шанс е да станат монополисти с някакъв мижав конкурент според мен в лицето на Blizoo...
И не че съм против това, мен тази борба не ме засяга, аз се възползвам от нея доколкото е възможно като исползвам промоциите, ама булстатковците се уляха откровено...

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 27 авг 2010 17:39

Zaash написа:Ако ти си гледал мачовете и темата ти е досадна си е твой проблем!!!
Никой няма право да ме спре тук в този свободен форум да напиша своето мнение, само защото на някого като теб щяло да му се стори досадно...

Чакай ей сега онзи заблудения модератор дето е фен на Славия да влезе и да ти каже коя точка на правилата нарушаваш и ще видим дали ще си толкова отворен.
ИзображениеИзображение

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 27 авг 2010 17:45

Zaash написа:Madridist ти изобщо не си ме разбрал. Имам впредвид монополист като телевизионен оператор. Опитват се да елиминират Blizoo и NET+ мисля, че бяха, а със сигурност има и още по- дребни оператори, които замират и колкото повече присламчват от клиентите им толкова по-голям шанс е да станат монополисти с някакъв мижав конкурент според мен в лицето на Blizoo...
И не че съм против това, мен тази борба не ме засяга, аз се възползвам от нея доколкото е възможно като исползвам промоциите, ама булстатковците се уляха откровено...

При наличие на ефирна телевизия за какъв монополизъм говориш ? :lol: :lol: :lol: :lol:

Ти нещо не си изобщо в час !
Последна промяна от mmitko на 27 авг 2010 17:47, променено общо 1 път.

red_guy
Контакти:

Мнениеот red_guy » 27 авг 2010 17:45

Споко, май Англия - България пак ще е по ТВ+ :lol:

Върни се в “Футбол - България”