--
Ясене, разходи се, тези дни, ако имаш време из седалките на сектор Б, да хвърлиш едно око. вчера един приятел си разряза крака на две места, ръката на още едно. тече кръв като за световно, всичко беше червено, на мен ми прилоша. на предния мач, с Калмар, аз се разрязах, малко по-леко, но пак стабилно. после по доктори, бий тетанус, разправии. това се случва сигурно на всеки трети човек в този сектор на големите мачове. НАВСЯКЪДЕ стърчат остри, ръждиви железа. няма един ред, който да е на 90 градуса. няма 3 поредни седалки, които да гледат в една посока. този сектор е ОПАСЕН за хората. за живота им. разходи се, моля те - ще видиш червени от кръв седалки, все едно сме били на война, а не мач, за удоволствие. и всичко това го пиша, заради коментари от рода на "тук феновете ни се чувстват по-добре, това е нашият дом". АМИ НЕ. не се чувствам добре да кървя и да обикалям по доктори, 90 минути да се боря за крайниците си. ясно ми е, че нито нещо зависи от теб, нито сега Баждека ще затвори сектора и ще го оправи за 3 седмици. искам просто да се увериш с очите си на какво са подложени най-ревностните фенове на тоя отбор и бъдете по умерени, когато определяте "кое е НАШИЯТ ДОМ", и кое - не. да не казвам, и че нашият дом е стадион "Юнак", или понеже такъв вече не съществува - един друг стадион, в непосредствана близост до него...