ЦСКА-отбор от чужденци

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

ЦСКА-отбор от чужденци

Мнениеот samocskasamo » 27 авг 2010 09:05

Както е трьгнало в ЦСКА след някои и друг крьг в титулиярният сьстав ще има двама или трима бьлгари.Ама като не става сьс Саидходжа,Д.Илиев,Янев и Виданов по добре като Черноморец само чужденци.За мен сьстават ще бьде следният-вратар-Караджов-незнам защо го лансират толко,защитници-Акуро,К.Стоянов,Еспозито,Грило-като се оправи,полузащита-Нелсьн,Маркиньос,Меси 2,Тиеро-нападение-Шеридьн и Тибони.Резерви-Чавдаров,Янчев,Виданов,Галчев,Томи Костадинов,Трифонов,Тонев,Делев.Мисля че не е зле,ще имаме наи яката резервна скамеика в А група
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
baltimore

Re: ЦСКА-отбор от чужденци

Мнениеот baltimore » 27 авг 2010 09:13

samocskasamo написа:Както е трьгнало в ЦСКА след някои и друг крьг в титулиярният сьстав ще има двама или трима бьлгари.Ама като не става сьс Саидходжа,Д.Илиев,Янев и Виданов по добре като Черноморец само чужденци.За мен сьстават ще бьде следният-вратар-Караджов-незнам защо го лансират толко,защитници-Акуро,К.Стоянов,Еспозито,Грило-като се оправи,полузащита-Нелсьн,Маркиньос,Меси 2,Тиеро-нападение-Шеридьн и Тибони.Резерви-Чавдаров,Янчев,Виданов,Галчев,Томи Костадинов,Трифонов,Тонев,Делев.Мисля че не е зле,ще имаме наи яката резервна скамеика в А група

И за капак един треньор чужденец, май е скрит българин ама айде.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 27 авг 2010 09:18

samocskasamo написа:Както е трьгнало в ЦСКА след някои и друг крьг в титулиярният сьстав ще има двама или трима бьлгари.Ама като не става сьс Саидходжа,Д.Илиев,Янев и Виданов по добре като Черноморец само чужденци.За мен сьстават ще бьде следният-вратар-Караджов-незнам защо го лансират толко,защитници-Акуро,К.Стоянов,Еспозито,Грило-като се оправи,полузащита-Нелсьн,Маркиньос,Меси 2,Тиеро-нападение-Шеридьн и Тибони.Резерви-Чавдаров,Янчев,Виданов,Галчев,Томи Костадинов,Трифонов,Тонев,Делев.Мисля че не е зле,ще имаме наи яката резервна скамеика в А група

Тошко Янчев и Борис Галчев задължително ще са сред титулярите, особено това се отнася за Галчев, който е един от най-силно представящите.

Ако всички в ЦСКА са здрави, отборът би трябвало да изглежда горе-долу така:

----------------------------Караджов(Чавдаров)---------------------------------
Минев-----------Акуаро-----------------------А.Попов.............Грило(Трифонов)
-----------------------Б.Галчев-----------------Т. Янчев-------------------------------
Нелсън----------------------------Маркиньос----------------------Лукас (Тонев/Делев)
------------------------------------Шеридън-------------------------------------------------

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 27 авг 2010 09:24

Еми и снощи се видя че от Виданката,Караджата,М.Илиев и сливенската пенюга К.Янев и дъска за кочина не става.Безобразно слаби а на всичко от горе и Караджата тръгнал да бави времето още в 50 мин.при 1-1.Вместо да се вдигнат и да им вкарат още голове ние бавиме играта.Това не може да са футболисти за ЦСКА.Трябват ни играчи като Г.Нелсън който се раздаде в тоя мач, но само той не стига за съжаление.Дано се оправят контузените по скоро че, с тея за сега се вижда че закъсваме.
Последна промяна от benquick на 27 авг 2010 09:57, променено общо 1 път.
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 авг 2010 09:37

Предпочитам Галчев пред Тиеро, а тоя Меси 2 още не сме го видели, за да го слагаме титуляр. В нападение е ясно, че ще разчитаме на чужденците, те и затова са тук. Нелсън е играчът с може би най-добрата техника в цялата А група, но понякога му липсва пасът, надявам се че това е заради липса на игрова практика. В защита по-добре Виданов или Попов (ако беше здрав) отколкото Еспозито, тоя е трагичен. А вратар ни трябва задължително, не знам защо продължаваме с покупките на офанзивни футболист, като най-важният пост във футбола ни е толкова проблемен. Защо не пуснаха Чавдаров поне във вчерашния мач да го видим, според мен не е по-лош от Караджов.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 27 авг 2010 09:47

Честно да ви кажа се си мисля, че ще се налагат чужденците и по този начин ще бъдат изгонение българите... Дано не е така ;)

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 27 авг 2010 09:50

mistreated написа:Предпочитам Галчев пред Тиеро, а тоя Меси 2 още не сме го видели, за да го слагаме титуляр. В нападение е ясно, че ще разчитаме на чужденците, те и затова са тук. Нелсън е играчът с може би най-добрата техника в цялата А група, но понякога му липсва пасът, надявам се че това е заради липса на игрова практика. В защита по-добре Виданов или Попов (ако беше здрав) отколкото Еспозито, тоя е трагичен. А вратар ни трябва задължително, не знам защо продължаваме с покупките на офанзивни футболист, като най-важният пост във футбола ни е толкова проблемен. Защо не пуснаха Чавдаров поне във вчерашния мач да го видим, според мен не е по-лош от Караджов.

За мен ТИЕРО е най-добрата ни покупка,времето ще го докаже,гледал съм му мачове

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 авг 2010 09:58

masona84 написа:
mistreated написа:Предпочитам Галчев пред Тиеро, а тоя Меси 2 още не сме го видели, за да го слагаме титуляр. В нападение е ясно, че ще разчитаме на чужденците, те и затова са тук. Нелсън е играчът с може би най-добрата техника в цялата А група, но понякога му липсва пасът, надявам се че това е заради липса на игрова практика. В защита по-добре Виданов или Попов (ако беше здрав) отколкото Еспозито, тоя е трагичен. А вратар ни трябва задължително, не знам защо продължаваме с покупките на офанзивни футболист, като най-важният пост във футбола ни е толкова проблемен. Защо не пуснаха Чавдаров поне във вчерашния мач да го видим, според мен не е по-лош от Караджов.

За мен ТИЕРО е най-добрата ни покупка,времето ще го докаже,гледал съм му мачове
И къде си го гледал този? Да не си набарал някое ДВД на промоция? :lol: :lol: За мен си е пълна загадка...един-два мача в контролите и тва е. Грило е същата неизвестна

jorovg
Контакти:

Мнениеот jorovg » 27 авг 2010 10:01

Не мога да разбера каква е тази мания да броим колко българи колко чужденци са в състава. Та вижте, че нашите момчета са трагични - Караджов не смее да излезе на 50 см пред гол линията при центриране, Трифонов го разминават както си искат, не може да центрира и спира топката, Виданов...по-добре да замълчим за него, че ако се почне, К. Янев пълна дупка с пасовете и отнемането на топката. За какво са ни такива и да се бием в гърдите, че имаме българи и юноши в състава. Много слаб и разсеян Шеридан също, дано да е само този мач. Вярно много контузени, с възстановяването на които значително ще се промени титулярния състав, затова сега не е подходящо време да се правят генерални изводи за потенциала на отбора. Към края на септември надявам се да се изясни картинката и тогава вече ще знаем какво можем да очакваме този сезон. Дано да имаме късмет днес на жребия, защото има доста преодолими отбори във всички урни.

donkostadin
Контакти:

Мнениеот donkostadin » 27 авг 2010 10:02

Работя на царско село гледал съм доста тренировки , но това новото аржентинче направо спира тока искам да го видя и на мач
е наистина вчера игра само с кунтузени и наказани на тренировката но е страшна работа

Върни се в “ЦСКА”