Заседание на УЕФА
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- george_speed75
- Контакти:
Заседание на УЕФА
Тези от УЕФА кога ще заседават за наказването на АИК.Нали щеше да бъде днес, но в нито един спортен сайт няма новини?
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
Re: Заседание на УЕФА
Който знае да каже. Ако пък ги изхвърлят няма да има мач.
Стига с тез служебни участия на Левски . Само за това ли се борите ? Заседанието е на 24 септември и няма да ви огрее поредното служебно участие !
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Имаше инфорамция, че заседанието на УЕФА ще е след мача в четвъртък и наказанието ще се отнася за следващия сезон.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
-
- Контакти:
mig31bg написа:Стига с тез служебни участия на Левски . Само за това ли се борите ? Заседанието е на 24 септември и няма да ви огрее поредното служебно участие !
Ти бе сине майчин ..... ти за к'во се бориш ? Бихте ТНС и се помислихте отново за някакви ? Все ми е едно за АИК . Вярвам че сме по добрите и че ще победим !
- mertezaker
- Контакти:
george_speed75 на 23 Авг 2010 19:37
Тези от УЕФА кога ще заседават за наказването на АИК.Нали щеше да бъде днес, но в нито един спортен сайт няма новини?
Наказанието на Аик трябва да бъде каквото беше на Левски, наложено при домакинството на Сиони
Obichamlevski написа:mig31bg написа:Стига с тез служебни участия на Левски . Само за това ли се борите ? Заседанието е на 24 септември и няма да ви огрее поредното служебно участие !
Ти бе сине майчин ..... ти за к'во се бориш ? Бихте ТНС и се помислихте отново за някакви ? Все ми е едно за АИК . Вярвам че сме по добрите и че ще победим !
Всички цесекари пледираме за справедливост в този неприятен инцидент, който се получи в иначе гостоприемният град Стокхолм!!

- POPCORN
- Контакти:
Obichamlevski написа:mig31bg написа:Стига с тез служебни участия на Левски . Само за това ли се борите ? Заседанието е на 24 септември и няма да ви огрее поредното служебно участие !
като не ти пука за АИК , защо постоянно пускате теми какво стана какво стана а?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
-
- Контакти:
POPCORN написа:Obichamlevski написа:mig31bg написа:Стига с тез служебни участия на Левски . Само за това ли се борите ? Заседанието е на 24 септември и няма да ви огрее поредното служебно участие !
като не ти пука за АИК , защо постоянно пускате теми какво стана какво стана а?
Къде ме видя да съм пускал теми бе ? Това че някои виси на компютъра и от нямане какво да прави пуска най-различни глупави теми не означава , че всички други левскари ги е страх от АИК и т.н. А на теб какъв ти е проблема ? Левски - да естествено че ще е Левски , но айде някъде другаде злобей ...... всички цесекари почнахте да пишете много след победата над ТНС ..... все едно сте били някой професионален футболен клуб

- BLUE CHAMPIONS
Темата е глупава!!! Левски ще играе в четвъртък и никой истински Левскар не очаква нищо друго!
Офтопик: