Какво мислите за това момче?
На мен специално много ми допада начина по който играе.
Исмаил Иса
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Исмаил Иса
Леко дървен ми се струва и не е играч за големите мачове.
Има много добри качества,трябва да е редовно в игра и ще се развие още повече!!!
Въпреки че е турчин, израелец или някакъв такъв, това момче играе добре. Бърз, здрав и има добър шут!
- Leooo
- Контакти:
- bluegabrovo
- Контакти:
Футболист,който има голямо бъдеще.Трябва да играе по често за да се развива все повече.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ
- Sofiaatowern
- Контакти:
DelPierro написа:Въпреки че е турчин, израелец или някакъв такъв, това момче играе добре. Бърз, здрав и има добър шут!
Момчето е сириец! Иначе както казаха за големите мачове все още не става, но времето ще покаже дали ще се изгради като топ-реализатор.
добър е но за левски мисля че още не става а и при наличието на дембеле а да стои резерва ще се похаби нека го дадат на берое за една година и илиян ще го направи голям нападател.
Sofiaatowern написа:DelPierro написа:Въпреки че е турчин, израелец или някакъв такъв, това момче играе добре. Бърз, здрав и има добър шут!
Момчето е сириец! Иначе както казаха за големите мачове все още не става, но времето ще покаже дали ще се изгради като топ-реализатор.
Знаех че е с арабски произход, но не точно от къде е! А веднъж в Син Сити имаше едно момче, който ми каза,че бил футболист в левски и бил евреин. Някой знае ли кой е той? (най-вероятно е в юношите)
DelPierro написа:Въпреки че е турчин, израелец или някакъв такъв, това момче играе добре. Бърз, здрав и има добър шут!
Да щото е турчин и не пие вода храни се 1 път в месеца и като ходи по улиците скача на един крак.Наистина ви моля,престанете с тази дискриминация.Всички нормални хора по света искат може би такива неща каквито и аз и ти.