Прогноза: 2:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Xanko написа:Някъде ще го дават ли иначе колкото повече хубави мачове кото този толково по-добре.
durex написа:Xanko написа:Някъде ще го дават ли иначе колкото повече хубави мачове кото този толково по-добре.
Или по ТВ+ или Филм + ако не ще дам линк за мача няколко часа преди неговото начало
Xanko написа:durex написа:Xanko написа:Някъде ще го дават ли иначе колкото повече хубави мачове кото този толково по-добре.
Или по ТВ+ или Филм + ако не ще дам линк за мача няколко часа преди неговото начало
Мерси разчитам на линковете щото в събото в едно балканско селце на вилата яка компания бях събрал за суперкупата на Испания ама само с хубавата разпивка си останахме имали технически проблеми които щели да забавят излъчването още го бавят, а пък мача си е струвал като този за който говорим.
Cesc Fabregas написа:Аз ще съм на мача, мога да го снимам с телефона си и да ви го пратя после, ако искате
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:Cesc Fabregas написа:Аз ще съм на мача, мога да го снимам с телефона си и да ви го пратя после, ако искате
Снимай и внимавай че тия италиянци са доста буйни!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта