Streams !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Re: Челси и Бразилия са пред война

Мнениеот zuekaa » 18 авг 2010 10:52

Т ва момче да отива в ЧЕЛСИ защото утре ще му направят някоя шибана контузия и е аут от профи футбола и ще си умре в мизерия и глад в бразилия както повечето големи бразилски ритнитопковци. УТРЕ КАТО СЕ ПРЕЕЕБЕ ТЕЗ КАВАЛИ ЗАГАЛО И ПЕЛЕ И КЪШЕЕЧЕ ХЛЯБ НЯМА ДА МУ ДАДЪТ (ПЕЛЕ ВЕЧЕ ГО Е ПРАВИЛ ТОЗИ НОМЕР ВЕЧЕ НА ГАРИНЧА) ЗА ТОВА БРАТЛЕ ВЗИМАЙ СИ ЧАНТИЧКАТА 25 000 000 И БЕГАЙ В ЧЕЛСИ ТАМ ЩЕ СИ ГОЛЕМ ;)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 авг 2010 10:57

Бразилците в Премиършип не виреят. Дърварите в защитите им чупят краката още на първият финт. Франция и Испания са най-добрите дестинации за такива играчи. В Англия виреят най-добре скандинавците. Но като имаш пари може да провалиш всеки играч - примерите са достатъчно. Само африканци и викинги в Англия оцеляват.
Най ми е тъпо като някакъв добър играч отиде в английски отбор, който посмъртно няма да помирише Европа и никой не го чува повече. Най-пресни примери, дето се сещам - Алфонсо Алвеш, Жо, Робиньо. За двама играчи много ме е страх да не сменят обстановката с мрачния Албион - Кака и Меси. Отидат ли в Англия - край!
zuekaa написа:...ЗА ТОВА БРАТЛЕ ВЗИМАЙ СИ ЧАНТИЧКАТА 25 000 000 И БЕГАЙ В ЧЕЛСИ ТАМ ЩЕ СИ ГОЛЕМ ;)

Да бе, голем в детската градина. Челси няма да спечелят ШЛ, ако ще да се разпорят, особено пък с татко Карло. Отбори като Челси и Ман Сити са убийци на таланти!
Какво стана с Балак след като отиде в Англия? А с Шева? Калу (един от най-обещаващите европейски таланти в близко минало), а Едуардо? ...

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 18 авг 2010 11:55

zuekaa написа:Т ва момче да отива в ЧЕЛСИ защото утре ще му направят някоя шибана контузия и е аут от профи футбола и ще си умре в мизерия и глад в бразилия както повечето големи бразилски ритнитопковци. УТРЕ КАТО СЕ ПРЕЕЕБЕ ТЕЗ КАВАЛИ ЗАГАЛО И ПЕЛЕ И КЪШЕЕЧЕ ХЛЯБ НЯМА ДА МУ ДАДЪТ (ПЕЛЕ ВЕЧЕ ГО Е ПРАВИЛ ТОЗИ НОМЕР ВЕЧЕ НА ГАРИНЧА) ЗА ТОВА БРАТЛЕ ВЗИМАЙ СИ ЧАНТИЧКАТА 25 000 000 И БЕГАЙ В ЧЕЛСИ ТАМ ЩЕ СИ ГОЛЕМ ;)

Ти да не си мислиш,че в бразилия играят без пари.Да по малко са от европа,но добрите футболисти пак взимат милиони на година.

Потребителски аватар
stifler
Контакти:

Мнениеот stifler » 18 авг 2010 12:33

metodito написа:Бразилците в Премиършип не виреят. Дърварите в защитите им чупят краката още на първият финт. Франция и Испания са най-добрите дестинации за такива играчи. В Англия виреят най-добре скандинавците. Но като имаш пари може да провалиш всеки играч - примерите са достатъчно. Само африканци и викинги в Англия оцеляват.
Най ми е тъпо като някакъв добър играч отиде в английски отбор, който посмъртно няма да помирише Европа и никой не го чува повече. Най-пресни примери, дето се сещам - Алфонсо Алвеш, Жо, Робиньо. За двама играчи много ме е страх да не сменят обстановката с мрачния Албион - Кака и Меси. Отидат ли в Англия - край!
zuekaa написа:...ЗА ТОВА БРАТЛЕ ВЗИМАЙ СИ ЧАНТИЧКАТА 25 000 000 И БЕГАЙ В ЧЕЛСИ ТАМ ЩЕ СИ ГОЛЕМ ;)

Да бе, голем в детската градина. Челси няма да спечелят ШЛ, ако ще да се разпорят, особено пък с татко Карло. Отбори като Челси и Ман Сити са убийци на таланти!
Какво стана с Балак след като отиде в Англия? А с Шева? Калу (един от най-обещаващите европейски таланти в близко минало), а Едуардо? ...

Доста ми е интересно как нарече Калу '''един от най-обещаващите европейски таланти в близко минало'' , или Кот Дивоар вече е в Европа, или ти не познаваш континентите .
‎"Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-важно от това."
[offtopic][/offtopic]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/Vw72B.jpg:[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 авг 2010 12:57

stifler написа:Доста ми е интересно как нарече Калу '''един от най-обещаващите европейски таланти в близко минало'' , или Кот Дивоар вече е в Европа, или ти не познаваш континентите .

Че той играл ли е в Кот Д 'Ивоар?

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 18 авг 2010 13:40

Убиици на таланти са Реал Мадрид, Милан и Ман Сити, но не и Челси. Шева, когато отиде в Челси беше на 30-31. Това, ако е млад талант, то Пеле сигурно още трябваше да играе. А и не мисля, че Калу се е провалил в Челси. Този сезон ще получи повече шанс за изява и ще бъде ключов играч.

Pro.Daeg
Контакти:

Мнениеот Pro.Daeg » 18 авг 2010 15:15

Не се притеснявай никой не би си сложил главата в чувала като привлече играчи като Кака и Меси. Първия е свършил за големия футбол още след 2007г. а другия е 1.50 високо лайно на който всеки треньор разбра играта му. Слагаш двама човека да пазят тоя меси и дотам ,наследника на марадона' Тези двамата никой няма да ги вземе на Острова понеже ще са напълно посредствени ........ да си стоят във Испания.

Потребителски аватар
w7f* Ch3lS3@_f@N ;]
Контакти:

Мнениеот w7f* Ch3lS3@_f@N ;] » 18 авг 2010 18:17

metodito написа:
stifler написа:Доста ми е интересно как нарече Калу '''един от най-обещаващите европейски таланти в близко минало'' , или Кот Дивоар вече е в Европа, или ти не познаваш континентите .

Че той играл ли е в Кот Д 'Ивоар?

Той е роден там бе :) :lol:
Siegfried написа:Re: Челси - Арсенал 27.02 18:00 ч.
Lord of memory написа:Re: Челси - Арсенал 27.02 18:00 ч.
Тука Юнайтед бие, както обикновено :D.

Мислех - че съм виждал всичко в този форум . Явно не съм .....

:D :D :D :D :D

Върни се в “Челси”