АНОНИМНИКА в Цска
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
АНОНИМНИКА в Цска
Ако Титаните назначат този македонски палячо,трябва всички ние,които обичаме отбора ТВЪРДО да се противопоставим!!!Навремето така се вдигнахме срещу Джеки и даде резултат,но Джеки знае какво е Цска,а тоя смешко нищо не знае!:(
болят ме пръстите много щраках, препих, преядох, не ставам...не приемам извинения от типа – малко сме преуморени, един ми ходи назад, друг настрани, трети ми скача надолу.
Re: АНОНИМНИКА в Цска
Всички искаме Любо или Стойчо. Хора който милеят и обичат отбора. По добре да си беше останал Павел Дочев вместо макето за което не сме чували. Дано поне той е чувал за ЦСКА !!!!
ВЕРНИ ДО ГРОБ !!!!
- storm
- Контакти:
Искате неискате това е положението . Дано поне ви вкара в Лига Европа.
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
В ЛЕ влизаме и без тренер,дано макето не ни провали,хал хабер си няма от отбора,да беха викнали Зафето,нямам думи...
болят ме пръстите много щраках, препих, преядох, не ставам...не приемам извинения от типа – малко сме преуморени, един ми ходи назад, друг настрани, трети ми скача надолу.
- valkata_levski
- Контакти:
Проблема не е в треньора!Играчите са ялови.Когото и да доведат госпожиците няма да са доволни.
Колкото и да плюете по Спас момчето тича,раздава се,живее с ЦСКА.А разни Саидходжи,Мигеловци,Акуаровци и подобни покемони-вън от ЦСКА.Клуб като вашия не заслужава такава съдба...жалко е...
Колкото и да плюете по Спас момчето тича,раздава се,живее с ЦСКА.А разни Саидходжи,Мигеловци,Акуаровци и подобни покемони-вън от ЦСКА.Клуб като вашия не заслужава такава съдба...жалко е...
zino написа:В ЛЕ влизаме и без тренер,дано макето не ни провали,хал хабер си няма от отбора,да беха викнали Зафето,нямам думи...
Ама къде го този "отбор"? хххххххх
Зафето ? Той защото има толкова акъл, че и един тъп лиценз не си е изкарал (а ги раздават и на бездомните кучета).
"Макето" ще ги провали...те тези са провалени още от родилното. По провалени и по-тъпи не могат да станат.

Тоя ми навява спомен за Радко Достанич
- 1Neutralen
- Контакти:
valkata_levski написа:Проблема не е в треньора!Играчите са ялови.Когото и да доведат госпожиците няма да са доволни.
Спас Делев?! Не мерси. В този индивид няма нищо футболно! Без него ще е много по добре!
най-големия боклук е КОСТАДИНОВ!!!тоя докато е там нищо добро не ни чака!всички атаки трябва да са насочени срещу него!защо не взе СТОЙЧО когато човека ни чака три месеца някой да му се обади от шибаните титани?защото СТОЙЧО му свиваше сърмите и при лупи и костадинов не можеше да си прави врътки с трансферите и затова непрестанно бяха в конфликт!КОСТАДИНОВ ,боклук шибан,махай се от ЦСКА!!!!!!!!!!
Последна промяна от mite.1979 на 17 авг 2010 00:11, променено общо 1 път.
Нямам думи, тези собственици са....