Две години без загуба на Тича!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Две години без загуба на Тича!
Днес се навършват две години без загуба на Черно море на стадион Тича.Един много добър рекорд за отбора на Черно море.В края на миналото първенство по този показател отбора на Черно море се беше наредил на почетното пето място в Европа.Едно достойно за уважение постижение.Зная че рано или късно ще свърши тази добра серия.Аз като фен на моряците се надявам това да се случи колкото се може по късно.За нашия отбор вече е от съществено значение да започне да побеждава вече и като гост така уверено и безапелационно,както го прави и на Тича!Успех моряци и към нови рекорди!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Re: Две години без загуба на Тича!
Kaто домакини сме номер едно, но като гости работата е плачевна.... Иначе серията е супер 

- The Sailor Man
Рекорд дължащ се както на духа на играчите и фенове,така и на магията на стадион Тича.През последните години всички отбори още на входа на Варна се налага да си сменят гащите.Аз съм горд с това и крайно много съжалявам,че европейски мачове не се играха тука.Нито Щутгарт,нито ПСВ щяха да се измъкнат така...особено ПСВ-то с 10 човека,но минало заминало.За мен доказателство за магията беше онзи гол на Божилов за 1:1 с Пирин в 93 минута,сякаш просто е писано да не губим тука....поне засега.Лошото е,че тези мъжки игри тука,играта за Родину,битките...всичко това остава само на този терен.Навън с малки изключения играта и духът ни няма нищо общо с този показван у дома.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
-
- Контакти:
на 28.08.2010г. серията ще свърши!!!
chernomorec bs написа:на 28.08.2010г. серията ще свърши!!!
Ще видим

Евала!!!
Струва ми се че още доста ще продължи тая серия,Браво !!!
Струва ми се че още доста ще продължи тая серия,Браво !!!
И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
chernomorec bs написа:на 28.08.2010г. серията ще свърши!!!
Всичко е възможно.Все пак серията започна след мач именно с Черноморец на този стадион след измислена дузпа в самия край на мача,след като цял мач акулите не можаха да излязат от собствената си половина.Но какво да се прави.Във футбола и това го има.Надявам се да ви ошляпаме както обикнвено го правим,но тази година поне до дега играта ни в дефанзивен план въобще не ми харесва и то при положение че имаме едни от най добрите дефанзивни играчи в България.И то сработени от доста време.Не зная на какво се дължи сегашното отстъпление от тези завоювани с толкова труд и пот позиции може да каже само Велизар Попов.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
-
- Контакти:
последната загуба ако не се лъжа е от черноморец!!!
А нещо да кажете за серията ви срещу Левски в мачове за първенство
Определено сте доста стабилни домакини,като нищо може да продължите тая серия още дълго време
...Да кажем до 19-ти септември 

Определено сте доста стабилни домакини,като нищо може да продължите тая серия още дълго време

niki87 написа:А нещо да кажете за серията ви срещу Левски в мачове за първенство :lol:![]()
Определено сте доста стабилни домакини,като нищо може да продължите тая серия още дълго време...Да кажем до 19-ти септември
Серията от дузпи имаш предвид....
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''