Не е ли Ясен Петров синият Стойчо Младенов?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Не е ли Ясен Петров синият Стойчо Младенов?

Мнениеот СВОБОДЕН » 16 авг 2010 11:00

Спомняте ли си Стойчо Младенов? Онзи треньор на ЦСКА който и при двата си престоя там спечели убедително титлата. Но после се проваляше във всички мачове в Европа. Няма нито един отстранен отбор в ЕКТ под негово ръководство. ЦСКА тогава не играеше кой знае какъв футбол, но печелеше срещите си и трупаше точки. Сякаш като правило и при двата му престоя на армията, Левски и останлите конкуренти бяха изпаднали в дупка и нямаше кой да му попречи за титлата. На него също така му купуваха всички играчи които искаше.Но въпреки тези успхи се виждаше, че отборът му няма никаква идея, камо ли игрови облик. За това и Стойчо се провали навсякъде другаде. Първо в Португалия, после в националния отбор, после в Литекс и винаги в Европа.
Въпросът тук е не за Стойчо, а за Ясен Петров. Новият треньор на Левски сякаш притежава подобни характеристики. Печели мачовете, но при него няма никаква игрова идея. Справка, снощния мач с Черноморец. А също и в първите два мача с един слаб ЦСКА и умрял Локомотив пак не играхме нищо особенно. И Ясен като Младенов има на разположение отлична селекция и конкурентни отбори в криза. Надявам се да не съм прав, но е добре да бием камбаната още от сега, защото има доста сходни моменти.
За да бъда честен ще кажа и нещо обнадеждаващо.С Младенов ЦСКА почти не губеше мачове, а Ясен Петров загуби още третия си което може да го свали на земята. И освен това Левски вече отстрани два отбора от Европа и дай Боже да бие и следващия.
Последна промяна от СВОБОДЕН на 16 авг 2010 13:17, променено общо 1 път.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Не е ли Ясен Петров синият Стойчо Младенов?

Мнениеот metodito » 16 авг 2010 11:04

Локото бяха много по-добри от ЦСКА, Калмар и Черноморец, но подходиха страхливо и мача, който можеше да е 3:2. И това без Камбуров. Ами ако беше в отбора. Халфовете ни са най-добрите в България, нападението е много добро, но в защита сме дупка! Ама нека дефанзивния халф да е единствената ни грижа. Лошо впечатление ми направи, че почнаха с безсмислени центрирания вчера, т.е. нямаха ясна идея какво да правят. Йовов, надявам се много разбраха, че е безценен за отбора.
Надявам се, че Ясен ще вземе поправителен с две убедителни победи над АИК.
Последна промяна от metodito на 16 авг 2010 11:09, променено общо 1 път.

emko
Контакти:

Мнениеот emko » 16 авг 2010 11:08

Не съм съгласен с това, че Левски няма игрова идея от началото на сезона. В последните 2 години Левски никога не е създавал толкова интересни положения пред противника, снощната загуба не трябва да се драматизира толкова много. Ето един коментар, който според мен не е лош по темата!

http://www.naploshtada.ovo.bg/news/kakv ... 0-08-16-28
http://www.naploshtada.ovo.bg - коментари, мнения, анализи и .....

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 16 авг 2010 11:14

Твърдо не съм съгласен! Нито Стойчо е точно това , което го описваш , нито пък Ясен може да се оприличи на него и то след само 6 7 мача!Вярно , че това е форум , за да се обсъждат и коментират мнения , но пък не може всеки , който се сети нещо да го пуска. Поне обмисли какво пишеш , използваи факти , защити теза... На мен лично играта ми се понрави , просто снощи къде не ни вървеше , къде мал шанс , къде защитата сбърка , къде нападателите пропуснаха , къде имаше подценяване , просто не се получиха достатъчно добре нещата и загубихме. Няма отбор , който винаги да печели!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 16 авг 2010 11:15

Имаме си игрови облик ! Докато това за Локомотив реалния резултат беше 5-0 не 3-2 .Те нямаха положения ,постоянно ги натискахме.Вчера просто не им беше ден и на Гарата и на Дарко .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 16 авг 2010 11:20

Стоичо Младенов спечели едно от най-значимите футболни отличия в Арабския свят! Купа на залива и то като отборът му бе аутсайдер! Стойчо 100% щеше да има големи успехи, ако не бе отнет лиценза на ЦСКА след като спечели титлата с повече от дузина точки. На последно място е простичкият факт, че единия е с "червено" сърце и е заклет армеец, а другият е просто наемник да оправи част от бакиите в Левски
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 авг 2010 11:20

С това не е отстранявал нито един отбор в ЕКТ ме уби
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

emko
Контакти:

Мнениеот emko » 16 авг 2010 11:27

Linkin_Park написа:Твърдо не съм съгласен! Нито Стойчо е точно това , което го описваш , нито пък Ясен може да се оприличи на него и то след само 6 7 мача!Вярно , че това е форум , за да се обсъждат и коментират мнения , но пък не може всеки , който се сети нещо да го пуска. Поне обмисли какво пишеш , използваи факти , защити теза... На мен лично играта ми се понрави , просто снощи къде не ни вървеше , къде мал шанс , къде защитата сбърка , къде нападателите пропуснаха , къде имаше подценяване , просто не се получиха достатъчно добре нещата и загубихме. Няма отбор , който винаги да печели!

+1
http://www.naploshtada.ovo.bg - коментари, мнения, анализи и .....

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 16 авг 2010 11:42

pomiqrat написа:С това не е отстранявал нито един отбор в ЕКТ ме уби

Имам предвид като треньор. Но ще трябва да се коригирам.Отстрани един отбор. Мисля, че се казваше Пюник и беше от Армения. Ако трябва да ги броим тези.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 авг 2010 11:51

Омония как ги наричаш
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Левски”