Вечните дрязги за това кой колко публика е имал, как се брои и кой казва истината няма да спрат. На мен лично ми писна от това "мерене на пишки" (без извинение) и реших да се опитам да сложа нещата в някакъв ред. Поне за домакинските мачове на Ботев другите не ме интерсуват.
Първо - ако има официална статистика от клуба въз основа на официални данни, моля някой да каже и да обясни дали има начин ние да се "докопаме" до нея. Това включва брой продадени билети (по счетоводство или просто - пари влезли в касата - после ще си добавяме колко били отгоре безплатните); или евентуално ако има в даден момент официално броене по входовете.
Второ - това, което аз се наемам да правя (помощ е най-желана, че идва ваканция, командировки), е да събирам брой на зрители из най-посещаваните спортни сайтове - гонг, топспорт, футбол24, спортал, и прочие. ако има други, кажете.
Трето - ако може някой да рапортува цифрите от Пловдиските медии - ТВ, радио, мариза и прочие.
Сезон 2010/11 - посещаемост
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Сезон 2010/11 - посещаемост
Последна промяна от Hacko1912 на 16 авг 2010 10:36, променено общо 1 път.
Re: Сезон 2010/11 - посещаемост
16 Август 2010
Ботев - Асеновец
Топспорт: Пред 7 000 фенове ...
Гонг: Над 6000 души
Football24.bg: Пред 7 000
Спортал.бг: Ботев (Пд) започна с победа във "В" група пред 7500 фенове
Ботев - Асеновец
Топспорт: Пред 7 000 фенове ...
Гонг: Над 6000 души
Football24.bg: Пред 7 000
Спортал.бг: Ботев (Пд) започна с победа във "В" група пред 7500 фенове
Ами пише ли нещо пред официалния ви сайт там е най-точно иначе аз вярвам само на гонга
Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !
-
- Контакти:
Най-много публика има на Ботев(Пловдив), Локомотив(Пловдив), Берое, Пирин.
ВДинев
vladomin_ написа:Най-много публика има на Ботев(Пловдив), Локомотив(Пловдив), Берое, Пирин.
Хубаво, ама това не е мястото ...
МОЛЯ модовете да трият от сега нататък постове, които не цитират източник за брой на мач на Ботев. Мерси.
Абе няма нужда от официални данни!!! Важното е какво пише в медийте!!! Даже лично мое мнение, което не вменявам на другите, е че каквото пише в http://www.bultras.net/, моя грешка - бултрас.цом и в свободния, независим и заключен форум е най-меродавно, извинявам се - най-важно
Handsomeness Sectarianism Wrestling

Handsomeness Sectarianism Wrestling
- bulgaro
- Контакти:
Комплексарска и ненужна тема!
Пред кой, какво ще доказваме? Че нас ни знаят в цяла Европа!
Ако има за цел да се сравняваме с т. нар. ни съграждани от малцинствено-селски тип, то това е пълна глупост, не за друго, а защото това е техен патент!
Ние си знаем кой, кой е в Пловдив, и цяла България ни го признава, другото е алабалистика и форумни напъвания.
До модераторчетата :
темата е за триене, по мое мнение!
Пред кой, какво ще доказваме? Че нас ни знаят в цяла Европа!
Ако има за цел да се сравняваме с т. нар. ни съграждани от малцинствено-селски тип, то това е пълна глупост, не за друго, а защото това е техен патент!
Ние си знаем кой, кой е в Пловдив, и цяла България ни го признава, другото е алабалистика и форумни напъвания.
До модераторчетата :
темата е за триене, по мое мнение!
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
булгаро
мисля тотално си се объркал; тази тема е точно обратното на доказване и мерене. Тъй като от сега нанататък всяка една тема за МАЧ; повтарям - ВСЯКА ЕДНА, ще бъде наводненана с дискусии за "кой колко е имал", то реших да се опитам да прекъсна тези неща сато създам едан тема с референтен материал. Ако искате да спорете - ето я темата с номерата, вижте и край. Мен най-малко ме вълнува колко хора е имало, но ми е писнало и ботевисти, и буфери, па и други да омаскаряват всяка една тема с безкрайните "3000; 5000; 8000".
Ако трябва да се заяждам с теб, то "нас ни знаят в цяла Европа" си е бая по-комплексарско от една тема ...
мисля тотално си се объркал; тази тема е точно обратното на доказване и мерене. Тъй като от сега нанататък всяка една тема за МАЧ; повтарям - ВСЯКА ЕДНА, ще бъде наводненана с дискусии за "кой колко е имал", то реших да се опитам да прекъсна тези неща сато създам едан тема с референтен материал. Ако искате да спорете - ето я темата с номерата, вижте и край. Мен най-малко ме вълнува колко хора е имало, но ми е писнало и ботевисти, и буфери, па и други да омаскаряват всяка една тема с безкрайните "3000; 5000; 8000".
Ако трябва да се заяждам с теб, то "нас ни знаят в цяла Европа" си е бая по-комплексарско от една тема ...

- bulgaro
- Контакти:
Hacko1912 написа:булгаро
Както казах, ненужна и безсмислена тема, точно от този тип, който ме отблъсква от всякакви форми на форумно общуване.
Трудно ще убедиш сектата на лаут бей в каквото и да било! Ако трябва да вляза в модерната напоследък лексика, на това римляните, когато мъчели да цивилизоват непокорните беси, казали "кауза пердута"

Как го реши това? Поразгледай чуждите ultra форуми и пак ще говорим

106 години Красота, Вяра, Борба !
vladomin_ написа:Най-много публика има на Ботев(Пловдив), Локомотив(Пловдив), Берое, Пирин.
Няма по постоянен отбор от Монтана в това отношение.Много рядко идват под 4000.Демек са повече от доста от големите във футбола.