Човека си го каза право пред камерите: ТУК НЕ Е РАБОТНО КАКТО ТРЯБВА ОТ ГОДИНИ! НЕ МОГА ДА ПРОМЕНЯ НИЩО ЗА 1-2 СЕДМИЦИ!
После Дочев бил мек... Мек другият път! Дайте му възможност да работи, както се дава на Краси Балъков и ще направи много! Но на дали, просто защото сме в БУЛГАРИСТАН!
ПП: Фенове на ЦСКА: ДАЛИ НЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ДА ПОСЛЕДВАМЕ ПРИМЕРА НА БОТЕВ!?!?!?!
Защо Дочев трябва да остане!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Защо Дочев трябва да остане!
Леле леле... "немските възпитаници"...
Единият даже е толкова смотан горкия, че и треньорския щаб не може да си подбере.Да не говорим за трансферите на футбалери.
Но да си стои де...повечето вече претръпнахме. Само италиански малко да понаучи.
п.с. Радуканов последно на кого превежда? Няма ли да е по-добре да го пратят на курсове по италиански поне? И без това "бие кучето" ...
п.с.с. другият "немски възпитаник" съвсем няма нужда от коментар. "Тактиката" му срещу 9-10 противникови играча беше желязо!

Единият даже е толкова смотан горкия, че и треньорския щаб не може да си подбере.Да не говорим за трансферите на футбалери.
Но да си стои де...повечето вече претръпнахме. Само италиански малко да понаучи.

п.с. Радуканов последно на кого превежда? Няма ли да е по-добре да го пратят на курсове по италиански поне? И без това "бие кучето" ...

п.с.с. другият "немски възпитаник" съвсем няма нужда от коментар. "Тактиката" му срещу 9-10 противникови играча беше желязо!
Не познавал българските футболисти и за това взимал италианци 

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Mourinio написа:Не познавал българските футболисти и за това взимал италианци
И тук се изсра а?

Пробвай нещо против дрисък...
- slavi_1914
- Контакти:
Най ме изкефи на пресконференцията след мача с Черноморец:
Питат го за отбора нещо (не си спомням въпроса) и той отговаря:
" Италианците играли слабо,ама бил първи мач..." и в един момент казва на журналистите "... кой други футболисти имаме. Подсете ме че не се сещам"
Е това ме уби направо ! Караш 1 месец лагер ! Всеки ден умуваш кой да пуснеш в следващия мач и накрая не знаеш какви футболисти притежаваш !
На мен не ми пука за Цска. Но ме е яд за Вас момчета ! Миналата година и ние бяхме зле. Но не го защитавайте този, защото той няма дух на лидер. В Левски и Цска именно това ти трябва ! Затова и футболисти като Г.Христов в Левски никога няма да пробият ! От Левски и Цска всеки мач се иска победи ! Не ти ли е заложено това в главата,значи не ти е там мястото !
Питат го за отбора нещо (не си спомням въпроса) и той отговаря:
" Италианците играли слабо,ама бил първи мач..." и в един момент казва на журналистите "... кой други футболисти имаме. Подсете ме че не се сещам"
Е това ме уби направо ! Караш 1 месец лагер ! Всеки ден умуваш кой да пуснеш в следващия мач и накрая не знаеш какви футболисти притежаваш !
На мен не ми пука за Цска. Но ме е яд за Вас момчета ! Миналата година и ние бяхме зле. Но не го защитавайте този, защото той няма дух на лидер. В Левски и Цска именно това ти трябва ! Затова и футболисти като Г.Христов в Левски никога няма да пробият ! От Левски и Цска всеки мач се иска победи ! Не ти ли е заложено това в главата,значи не ти е там мястото !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Аз вярвам, че Дочев е компетентен за треньор на ЦСКА. И съм на мнение, че трябва да остане поне до Нова година. При настоящата динамика във футбола (а и във всяка друга сфера) слабите резултати се толерират максимум за такъв период. Конкретно за ЦСКА и предвид настоящата реалност, една смяна на треньора ще е безсмислена. Няма значение кой специалист ще поеме отбора. Дочев беше откровен и ... прав, че в ЦСКА от години не се работи професионално и най-вече ефективно. За съжаление, единствената надежда за ЦСКА е свързана с невъзможен процес. Собствениците на отбора трябва да признаят, че не притежават достатъчна компетентност (вкл. и финанси) да менажират клуб от такъв ранг. Без нов спонсор, който да е първо инвеститор, всяка нова кампания на клуба ще е обречена до неговото абсолютно обезличаване (все по-вероятен сценарий). Днес ЦСКА е ... кота нула. Без стадион, без пари, без многобройните си привърженици и с опорочена футболна школа, която ще дава шанс на платежоспособни разглезени младежи вместо да създава талантливи футболисти. По тази логика, няма значение кой е треньор на ЦСКА. Необходим е мениджър, който да изгради нова стратегия и план за бъдещето на клуба.
Защото е тъжен!
- slavi_1914
- Контакти:
И ние в Левски викахме така миналата година за Достанич. Но после 1,2,3... много станаха загубите и като го махнаха нещата се постабилизираха. И накрая именно неговите загуби и именно търпението едва не ни коства Евротурнирите. Така че търпението си има граници. И най-лошото е че при такиви треньори, дори хора неследящи много отбора виждат,че отбора няма единност и стил на игра, а се разчита на индивидуална изява на някой !
Разберете ме правилно, защото за Левскарите Дочев е точния треньор за Цска,но не и за вас !
Разберете ме правилно, защото за Левскарите Дочев е точния треньор за Цска,но не и за вас !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
По темата...не виждам причини да остава.Надявам се и Костадинов да е солидарен с него
- Leooo
- Контакти:
Дочев не е виновен че в ЦСКА има такива излишъци като Д.Борисов , Жозе няма да помогне на Цска , камоли Павката !
[center]
[/center]