Защо Дочев трябва да остане!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Защо Дочев трябва да остане!

Мнениеот TheClub » 15 авг 2010 01:31

Човека си го каза право пред камерите: ТУК НЕ Е РАБОТНО КАКТО ТРЯБВА ОТ ГОДИНИ! НЕ МОГА ДА ПРОМЕНЯ НИЩО ЗА 1-2 СЕДМИЦИ!
После Дочев бил мек... Мек другият път! Дайте му възможност да работи, както се дава на Краси Балъков и ще направи много! Но на дали, просто защото сме в БУЛГАРИСТАН!

ПП: Фенове на ЦСКА: ДАЛИ НЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ДА ПОСЛЕДВАМЕ ПРИМЕРА НА БОТЕВ!?!?!?!

skarab
Контакти:

Re: Защо Дочев трябва да остане!

Мнениеот skarab » 15 авг 2010 01:53

Леле леле... "немските възпитаници"... :lol: :lol:
Единият даже е толкова смотан горкия, че и треньорския щаб не може да си подбере.Да не говорим за трансферите на футбалери.

Но да си стои де...повечето вече претръпнахме. Само италиански малко да понаучи. :lol:

п.с. Радуканов последно на кого превежда? Няма ли да е по-добре да го пратят на курсове по италиански поне? И без това "бие кучето" ... 8-)
п.с.с. другият "немски възпитаник" съвсем няма нужда от коментар. "Тактиката" му срещу 9-10 противникови играча беше желязо!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 авг 2010 01:57

Не познавал българските футболисти и за това взимал италианци :lol:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 15 авг 2010 02:01

Mourinio написа:Не познавал българските футболисти и за това взимал италианци :lol:

И тук се изсра а? 8-)
Пробвай нещо против дрисък...

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 15 авг 2010 02:30

Най ме изкефи на пресконференцията след мача с Черноморец:

Питат го за отбора нещо (не си спомням въпроса) и той отговаря:
" Италианците играли слабо,ама бил първи мач..." и в един момент казва на журналистите "... кой други футболисти имаме. Подсете ме че не се сещам"
Е това ме уби направо ! Караш 1 месец лагер ! Всеки ден умуваш кой да пуснеш в следващия мач и накрая не знаеш какви футболисти притежаваш !

На мен не ми пука за Цска. Но ме е яд за Вас момчета ! Миналата година и ние бяхме зле. Но не го защитавайте този, защото той няма дух на лидер. В Левски и Цска именно това ти трябва ! Затова и футболисти като Г.Христов в Левски никога няма да пробият ! От Левски и Цска всеки мач се иска победи ! Не ти ли е заложено това в главата,значи не ти е там мястото !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

MVBasten
Контакти:

Мнениеот MVBasten » 15 авг 2010 02:45

Аз вярвам, че Дочев е компетентен за треньор на ЦСКА. И съм на мнение, че трябва да остане поне до Нова година. При настоящата динамика във футбола (а и във всяка друга сфера) слабите резултати се толерират максимум за такъв период. Конкретно за ЦСКА и предвид настоящата реалност, една смяна на треньора ще е безсмислена. Няма значение кой специалист ще поеме отбора. Дочев беше откровен и ... прав, че в ЦСКА от години не се работи професионално и най-вече ефективно. За съжаление, единствената надежда за ЦСКА е свързана с невъзможен процес. Собствениците на отбора трябва да признаят, че не притежават достатъчна компетентност (вкл. и финанси) да менажират клуб от такъв ранг. Без нов спонсор, който да е първо инвеститор, всяка нова кампания на клуба ще е обречена до неговото абсолютно обезличаване (все по-вероятен сценарий). Днес ЦСКА е ... кота нула. Без стадион, без пари, без многобройните си привърженици и с опорочена футболна школа, която ще дава шанс на платежоспособни разглезени младежи вместо да създава талантливи футболисти. По тази логика, няма значение кой е треньор на ЦСКА. Необходим е мениджър, който да изгради нова стратегия и план за бъдещето на клуба.

Zeeyo
Контакти:

Мнениеот Zeeyo » 15 авг 2010 02:50

Защото е тъжен!

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 15 авг 2010 02:52

И ние в Левски викахме така миналата година за Достанич. Но после 1,2,3... много станаха загубите и като го махнаха нещата се постабилизираха. И накрая именно неговите загуби и именно търпението едва не ни коства Евротурнирите. Така че търпението си има граници. И най-лошото е че при такиви треньори, дори хора неследящи много отбора виждат,че отбора няма единност и стил на игра, а се разчита на индивидуална изява на някой !
Разберете ме правилно, защото за Левскарите Дочев е точния треньор за Цска,но не и за вас !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 15 авг 2010 03:03

По темата...не виждам причини да остава.Надявам се и Костадинов да е солидарен с него

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 15 авг 2010 03:40

Дочев не е виновен че в ЦСКА има такива излишъци като Д.Борисов , Жозе няма да помогне на Цска , камоли Павката !
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”