Дочев си призна: Аз съм безгласна буква!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Дочев си призна: Аз съм безгласна буква!
Сега гледах пресконференцията на Дочев. Той си призна, че нито един от дошлите футболисти не е дошъл по негово настояване. Каза само, че е казал за кои постове му трябват играчи. Каза също че доста от играчите са били наблюдавани само по интернет и двд и така са били закупени. Интересно беше оправданието на Дочев. Той каза, че не познавал бг първенство и за това нямало как да си подбере футболисти сам. Ами нали те дойдоха само чужденци, за какво му е да познава бг първенство тогава, да не би да са купувани играчи от вътрешния шампионат. Хер Дочев каза също, че когато дошъл се е съгласил да остави старият екип и теньорски щаб с тогавашните помощник треньори, вероятно е бил и леко понатиснат да ги остави. Но каза, че си е запазил правото ако нещо ен му хареса в щаба да направи промени след това. Като го слушам как говори и какви са действията и ситуацията в ЦСКА си мисля, че по мек и безгласен треньор не сме имали от времето на Ферарио Спасов, което пак не е сигурно. Пламен Марков пък направо си беше твърд в сравнение с Дочев. Дочев просто е е дна пионка поставена от шефовете само да тренира отбора, а иначе те да дърпат конците. Явно босовете се уплашиха от Любо Пенев и решиха след него прсто да поставят някое подставено лице, което много-много да не им се бърка в бизнеса и да не им се меши в нещата, свързани с ЦСКА
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Re: Дочев си призна: Аз съм безгласна буква!
Ами кво да каже? "Трябва ми ляв бек! Искам Ашли Коул!"..Или пък да си доведе половината от сакатите в трета немска дивизия.

Не успях да гледам пресконференцията-но ако наистина е така,ни чакат тежки времена-щом Титаните са се заели с трансферите
-интернет и ДВД
-смешна работа

Ами май по-добре от Серия C1sixtynine написа:Ами кво да каже? "Трябва ми ляв бек! Искам Ашли Коул!"..Или пък да си доведе половината от сакатите в трета немска дивизия.

Моите наблюдения клонят към същото,дано не съм прав,но ако е така,по добре да се хваща пътя,на нас ни трябва личност с характер начело на отбора а не пионка .
sixtynine написа:Ами кво да каже? "Трябва ми ляв бек! Искам Ашли Коул!"..Или пък да си доведе половината от сакатите в трета немска дивизия.
Де да знам. 1 месец се размотаваше в Германия след като го назначиха. Какво ли е правил там???? Аз си мислех, че търси играчи за ЦСКА, но май съм грешал. Можеше някои от набелязаните да отида де ги гледа лично, то вярно че не се играят много мачове лятото, ама... Титаните се осраха тотално тоя път, почти съм сигурен, че те са правили основно селекцията, може и Емо Костадинов да е взел участие за някои играчи. Няма такова чудо никъде като в ЦСКА. Президентът Митко гледа в кабенетът ДВД с играчи от трета дивизия и си ги избира по възможност без пари

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
един човек с топки между краката си тръгва при това положение,а не се прави на ощипана мома.... или си п...ка или треньор в най -мъжката игра !!!!
писна ми от такива ,дето всичко им е виновно или криво.... Стойчо беше на място в това отношение.... а за това лайно костадинов нямам думи... дори с главна буква не искам да га пиша тоя продажник !!!!

Последна промяна от gugushito на 12 авг 2010 13:17, променено общо 1 път.
- gunner4life
- Контакти:
sixtynine написа:Ами кво да каже? "Трябва ми ляв бек! Искам Ашли Коул!"..Или пък да си доведе половината от сакатите в трета немска дивизия.
А нима е нормално да взимаш играч само като си гледал двд-та и по интернет

ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34
Истината е, че ЦСКА дължи пари на отборите в България и за това заложиха на чужденци, но тези наемници с какво са повече от юношите на ЦСКА ?
gugushito написа:един човек с топки между краката си тръгва при това положение,а не се прави на ощипана мома.... или си п...ка или треньор в най -мъжката игра !!!!![]()
![]()
писна ми от такива ,дето всичко им е виновно или криво.... Стойчо беше на място в това отношение.... а за това лайно костадинов нямам думи... дори с главна буква не искам да га пиша тоя продажник !!!!
И при Стойчо имаше гафове с взети чужденци, но не толкова на брой като сега.