Ерик Геретс привика Бензукан в националния тим на Мароко

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Ерик Геретс привика Бензукан в националния тим на Мароко

Мнениеот Parmalat » 10 авг 2010 14:02

Защитникът на Левски Шакиб Бензукан получи повиквателна за националния отбор по футбол на Мароко, който играе контролна среща тази сряда срещу Екваториална Гвинея в дебюта на новия селекционер Ерик Геретс. Бензукан пътува във вторник за лагера на африканците и ще се присъедини последен към националния отбор, защото беше титуляр за Левски при победата с 3:1 над Локомотив (София) в среща от втория кръг на българската футболна "А" група.

"Като всеки друг мароканец, който обича родината си, за мен е чест да бъда избран сред 24-те футболисти от новия национален селекционер. Ще пристигна последен в Рабат, защото в понеделник имах важен мач с клубния ми отбор. Мисля, че повиканите играчи наистина са най-добрите, въпреки че някои от тях не бяха на ниво миналия сезон. Надявам се да осъзнаят, че имат потенциал и могат да променят лицето на мароканския футбол. Ще се опитаме да забравим трудните моменти от последните няколко години", заяви Бензукан.

http://football.sportal.bg/news.php?news=252905

Това е добре за вашият играч Бензукан.Доколко знам има само 2 мача при мъжете за Мароко. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

stg333
Контакти:

Re: Ерик Геретс привика Бензукан в националния тим на Мароко

Мнениеот stg333 » 10 авг 2010 14:08

е то колко мача да има за Мароко като беше перманентно контузен, ако спре да се чупи има хляб в това момче

Потребителски аватар
jore93
Контакти:

Мнениеот jore93 » 10 авг 2010 14:53

Вчера ми направи много добро впечатление с играта си като дефанзивен халф .. справи се чудесно

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 10 авг 2010 15:04

Да , вчера се справи доста добре. Надявам се да подобрява формата си.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 10 авг 2010 15:34

Не е лош играч,но факта,че е извън ЕС е минус за него

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 10 авг 2010 16:23

Не че имам нещо против Бензукан, но той колко мача има от началото на годината, та стигна до националния отбор? Сега ще се надуе, ще се почнат едни контузии, не си е работа.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Левски”