Кой ще каже-''Извинявай,Гонзо''

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Кой ще каже-''Извинявай,Гонзо''

Мнениеот abiati » 09 авг 2010 23:53

Без да летим излишно в облаците,тъй като е рано,но пък отбора ни играе наистина добре.Радвам се както на стадиона така и после на репортажите,слушаики пак и пак любимите си песни.Искам сега да видя обаче мъжкари ли са всички онези наши фенове с които спорих много пъти и тук и на стадиона,за това,че не трябва да плюем Гонзо...еее искам сега да видя колко от тях ще имат честта да си признаят грешките и да се извинят,мисля,че работата на Гонзо личи,каквото и да стане за напред!
Уважаеми модеатори,моля оставете темата поне 2-3 дни,след всички плюнки по Гонзо мисля,че си заслужава!

brossy
Контакти:

Re: Кой ще каже-''Извинявай,Гонзо''

Мнениеот brossy » 09 авг 2010 23:57

Аз вече казах в предишната тема.Извиних се и на Гонзо и на Батков.Но все още съм с резерви докато не мине зимния трансферен прозорец.

LevskiBigFan
Контакти:

Мнениеот LevskiBigFan » 10 авг 2010 00:01

Аз сбърках!!! Надявам се да съм сбъркал!!! Иска ми се, ама мното ми се иска да съм сбъркал!!!

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 10 авг 2010 00:03

Аз като неутрален ще кажа, че хората се дразнеха защо Гонзо го играеше треньор заради Батков. Както виждаш сега Гонзо не е треньор, Батков е в сянка и всико е мед и масло. Успех на Левски в Европа.

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 10 авг 2010 00:04

Няма да се извиня..Казвах,че не става за треньор Гонзо и не смятам,че съм грешал като го плюех за това.Сега като е на този пост нямам нищо против него!Да се извинявам на Батков?О не никога!Батков твърдо ВЪН!
Последна промяна от FC_LEVSKI на 10 авг 2010 00:07, променено общо 1 път.
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 10 авг 2010 00:06

FC_LEVSKI написа:Няма да се извиня..Казвах,че не става за треньор Гонзо и не смятам,че съм грешал като го плуех за това.Сега като е на този пост нямам нищо против него!Да се извинявам на Батков?О не никога!Батков твърдо ВЪН!

И кой да дойде?

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 10 авг 2010 00:10

brossy написа:
FC_LEVSKI написа:Няма да се извиня..Казвах,че не става за треньор Гонзо и не смятам,че съм грешал като го плуех за това.Сега като е на този пост нямам нищо против него!Да се извинявам на Батков?О не никога!Батков твърдо ВЪН!

И кой да дойде?

Някой на когото му пука повече за отбора отколкото за парите..Нали не смяташ,че тази "приказка" ще продължи дълго и,че играчи като Гарра,Мюлдер,Младенов,евентуално Сержиньо и т.н ще се задържат дълго в Левски??
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 10 авг 2010 00:10

FC_LEVSKI написа:Няма да се извиня..Казвах,че не става за треньор Гонзо и не смятам,че съм грешал като го плюех за това.Сега като е на този пост нямам нищо против него!Да се извинявам на Батков?О не никога!Батков твърдо ВЪН!

Ами тигре,вади милионите и ни купи.После давай още и още за да сме доволни и за награда да не те плюеме и спуваме.Не ми пука кой е,Батков или Лафчис,важното е да има победи.Ама айде замисли се,много плюем по него ама ако беше някой като Христолов или Титаните...как е ААААААА.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 10 авг 2010 00:11

brossy написа:

И кой да дойде?

Лупи :lol: :lol: :lol: :lol: .

Потребителски аватар
woolves
Контакти:

Мнениеот woolves » 10 авг 2010 00:11

Левски трябва да запази хладнокръвие и да се развива. Условията са налице. Сега задължително трябва да се елиминира АИК.Това няма да стане лесно, но е напълно постижимо. Иначе честито на великата СИНЯ ИДЕЯ, тази вечер гледахме ЛЕВСКИ,нищо не ни коства да пълним стадиона все повече,едва ли сте забравили какво е публиката на ЛЕВСКИ, без аналог просто....
Левски е състояние на духа, Цска болестно такова.

Върни се в “Левски”