Часове след поредния безумен, не струващ и 15 стотинки, мач на ЦСКА, аз още се чудя какво става с любимият ми отбор...Винаги съм смятал, че за изграждането на един отбор, с облик, със стил, с идея в играта и със сили за постигане на положителни резултати трябват поне 3-4 години работа на един екип, затова от около година се моля – оставете Любо, оставете Андоне, оставете Ади...Но сега НЕ:
- НЕ искам ЦСКА да се ръководи от Емил Костадинов, този човек не става за ръководител на ЦСКА. Той първо не може да говори като хората, чуди се какви безумни неща да каже след поредния си провал начело на отбора, после така организира работата в клуба, че веднъж ни взимат лиценза, после взима половин дузина нови футболисти от които половината са контузени, а останалите идват в последния момент, че и след него, а единственият от тях който е на разположение на треньора първо Гарата го разкрива, а после и червен картон получава...И това са само най-пресните и фрапиращи управленки действия на г-н Костадинов?!?
- НЕ искам треньор на ЦСКА да е човек, който няма манталитет на победител, който от 5 поредни мача начело на отбора, пуска 5 коренно различни състава с 5 коренно различни идеи, с 5 поредни безумни игри и с 5 поредни оправдания. И ако някой се съмнява в това да си припомним - мач номер 1 представянето на отбора – не съм виждал по-тъжна гледка, за играта нямам думи, за коментара нямам коментар – „подценихме мача, лош старт, но по-добре сега да падаме, а в официалните мачове да бием”, мач номер 2 и 4 – бием класически симпатягите на Европа, но стига с това „добра игра” и „важното е, че си осигурихме добър аванс и спокойствие преди реванша”. Нали и аз гледах мача – мъка чак до средата на второто полувреме, а на реванша, като вкарахме двата гола в края, на Ники (Александров) не камък, а скала му падна от сърцето, както и на нас г-н Треньор, въобще не ме интересува, че сме ги подценили, че сме се уморили от пътуването, че тревата боцка и, че да си зъболекар, означава че си най-коравия футболист на света. Мач номер 3 и 5 – две идентични загуби с трагична защита, без адекватна креативна халфова линия и с най-беззъбото нападение на света. Ама кой бил контузен, ама кой нямал картотека, кой не се бил подготвял с отбора, кой сме го продали – ако бях на мястото на Ъпсурт още утре – втора част на „Мрън, мрън”!
- НЕ искам на мача на един от най-обичаните отбори в България да има 1000 фена. И г-н Изпълнителен Директор, причината не са 10 лева или това, че игрем на Националния стадион или, че сме на море вече цял месец. Причината е, че на никой не му се гледа тази тъжно-смешна червена картинка. В крайна сметка аз знам, че не можем винаги да сме първи и винаги да бием с 3:0, но знам и, че футбола е спорт, а спорта е за развлечение на хората и би трябвало Вие да сте близо до тези хора, а не да се държите сякаш ние сме в тежест на отбора. То има някой в повече, ама....това НЕ е публиката на ЦСКА
- НЕ искам и да говоря празни приказки – Любо Пенев, Стойчо Младенов, Христо Стоичков, Стефан Орманджиев, Илия Илиев, Ангел Бончев – треньори и ръководители с много недостатъци, както всички нормални хора, но победители, хора които имат хъс, хора които знаят как се става шампион, знаят как се побеждава, значт как се ръководи футболен отбор, знаят какво е ЦСКА....
Знам, че аз и 99.99% от хората които четат това са само фенове, но знам и, че някой ако ни даде възможност и реши, че има нужда от нас можем да помогнем морално, идейно и финансово – 300 000 (ние сме много повече) х 10, 20, 30 ( смешна сума за година) = бюджета на отбора!
Само ЦСКА
Смешна червена картинка
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Смешна червена картинка
Отивайте у Б група, за да се научите да играете... 

Толкова ли грубо игра ЦСКА ,че завърши с 9 човека,немисля.Поредното подпиране на противниците на ЦСКА.Играта на Галчев през първото полувреме беше еталон за играта на халф от рода на Шави и Лечков от най- добрите му години.Не съм очаквал такава игра явно има голям потенциал.Черноморец не е толкова слаб че да ги бием с 9 човека,иначе браво за желанието и в намален състав дасе търси гола до последно.Балъков се изцепи нормален резултат,макар че първите 5 минути гледаше като мики маус,после се съдраха да ритат и дърпат Галчев ,но там липсваха картони само 1.Сашо Диков заподозря бойкот на играчите срещу треньора,аз не видях такова нещо незнам.
халф от рода на Шави и Лечков

BlueRadiotherapist на 09 Авг 2010 07:23
Valdes написа:
Отивайте у Б група, за да се научите да играете...
Чорбата бе жалка картинка с Черноморец,но след като свинята майка БКП изчезна,така ще е.Не могат селекция да направят,защото са свикнали на готово ,да си получават играчите по военноказармена линия от близкото минало.И във В група да отидат,все тая.
Тия два поста показват за пореден път колко сте късопаметни,как бързо забравихте предишния шампионат,колко сте жалки и защо сте удостоени със името на едно рогато животно.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
-
- Контакти:
Аз немога да разбера,защо някъкви дрогирани и цирозни сини фенове, трябва да си пишат и злоратстват в червения форум. Тук не е за малоумници, а за такива, които милеят и ги боли за ЦСКА! Марш от тука и ни оставете ние да си разсъждаваме, да величаем и псуваме нашия си отбор. Вие се гледайте вашите гонзовци,гари,адвокати,щот ще се спука и вашия син балон!
Иначе по темата:
Автора и е напълно прав, Дочев може да е добър специалист, но няма характера на победител, но за съжаление същото важи и за повечето футболисти. Болно ми е да гледам играчи, които и представа си нямат от това, какво значи ЦСКА. Има и момчета, които показват желание, но пък нямат футболни качества. Колкото до чужденците: едва ли някой от тях е по-добър от нашите футболисти. Вън Костадинов и да си взима Акуаро, Еспозито, Тиеро, Тибони, Нелсън ( въпреки, че не сме го видяли още). Явно и титаните немогат да разберат, че Цска е повече от отбор от Seria C , нямаме нужда от анонимници, от такива, които само мрънкат за повече пари а от хора знаещи как се побеждава. Играйте и ако губите, правете го със сърце, знаеки, че другия мач ще е различно, тогава ще плащаме по 15лв. за билет и ще ви подкрепяме.
Само ЦСКА!!!!
Иначе по темата:
Автора и е напълно прав, Дочев може да е добър специалист, но няма характера на победител, но за съжаление същото важи и за повечето футболисти. Болно ми е да гледам играчи, които и представа си нямат от това, какво значи ЦСКА. Има и момчета, които показват желание, но пък нямат футболни качества. Колкото до чужденците: едва ли някой от тях е по-добър от нашите футболисти. Вън Костадинов и да си взима Акуаро, Еспозито, Тиеро, Тибони, Нелсън ( въпреки, че не сме го видяли още). Явно и титаните немогат да разберат, че Цска е повече от отбор от Seria C , нямаме нужда от анонимници, от такива, които само мрънкат за повече пари а от хора знаещи как се побеждава. Играйте и ако губите, правете го със сърце, знаеки, че другия мач ще е различно, тогава ще плащаме по 15лв. за билет и ще ви подкрепяме.
Само ЦСКА!!!!
- modor
- Контакти:
Стига ревали бре
Ще се оправите
Valdes-много як аватар имаш

Valdes-много як аватар имаш

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Мерси за подкрепата! Точно така, искаме желание и уважение, за да отвърнем със същото!
-
- Контакти:
td4 написа:Толкова ли грубо игра ЦСКА ,че завърши с 9 човека,не мисля.Поредното подпиране на противниците на ЦСКА.Играта на Галчев през първото полувреме беше еталон за играта на халф от рода на Шави и Лечков от най- добрите му години.Не съм очаквал такава игра явно има голям потенциал.Черноморец не е толкова слаб че да ги бием с 9 човека,иначе браво за желанието и в намален състав дасе търси гола до последно.Балъков се изцепи нормален резултат,макар че първите 5 минути гледаше като мики маус,после се съдраха да ритат и дърпат Галчев ,но там липсваха картони само 1.Сашо Диков заподозря бойкот на играчите срещу треньора,аз не видях такова нещо незнам.
Какво значи "не мисля"? Никой не го интересува какво "мислиш", във футболния правилник ясно са посочени критерийте за отсъждане на нарушение, за показване на жълт и червен картон. А в мача вчера и двата червени картона бяха напълно заслужени, затова и никой не се хвърли да оспорва решението, дори самите играчи кротко си излязоха, защото беше заслужено. Стига сте търсили вината в съдията.
Павел Дочев и на мен ми харесва и в началото се опасявах, че може би ще успее да ви вдигне и да заиграета на едно силно ниво, но не може да има вече 4-5 официални мача и отборът да не е показал веднъж хубава игра... Той не си познава достатъчно добре играчите, вчера го намекна. Според мен ако искате П. Дочев да ви е треньор трябва да му дадете поне 1 година време да изгради отбора, а този сезон - да премахнете всички очаквания за добра игра и добро класиране...
След такъв резил всеки ще си каже- КАКВО СТАВА В ТОЗИ ОТБОР?
То е ясно- само лоши неща. Но мен ме притесняват феновете.
Никой нормален фен не би изаставил отбора си. След като паднахте от нас -ЛЕВСКИ, трябваше вчера да подкрепите отбора.
Един отбор има волята да се стегне когато вижда феновете си по трибуните. Истинския фен е с отбора и в лоши и добри моменти.
Защото треньрите се сменят, играчите също- но ФЕНОВЕТЕ НЕ СЕ СМЕНЯТ.
То е ясно- само лоши неща. Но мен ме притесняват феновете.
Никой нормален фен не би изаставил отбора си. След като паднахте от нас -ЛЕВСКИ, трябваше вчера да подкрепите отбора.
Един отбор има волята да се стегне когато вижда феновете си по трибуните. Истинския фен е с отбора и в лоши и добри моменти.
Защото треньрите се сменят, играчите също- но ФЕНОВЕТЕ НЕ СЕ СМЕНЯТ.