Бербатов затвори устите на хейтърите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бербатов затвори устите на хейтърите
С феноменален гол и прекрасна игра Димитър Бербатов затвори устите на хейтърите и накара тези, които го плюеха да олекнат като балон с хелий. От тук нататък дано продължава по същия начин. Успех, Мите и дано продължиш да показваш това, което можеш и в първенството
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Re: Бербатов затвори устите на хейтърите
Фен съм на Челси, но много се радвам за Бербатов 

- sven_goran
- Контакти:
Браво! Пожелавам на Бербата да направи сезона на живота си... с неговите качества той все още не го е направил!
ros написа:С феноменален гол и прекрасна игра Димитър Бербатов затвори устите на хейтърите и накара тези, които го плюеха да олекнат като балон с хелий. От тук нататък дано продължава по същия начин. Успех, Мите и дано продължиш да показваш това, което можеш и в първенството
Не съм убеден, че им е затворил устите, нищо не е в състояние да им затвори устите на тези, които освен да плюят друго не могат...мойте думи ще се потвърдят след малко, когато тук, в тази тема "специалистите" ще си излеят умотворенията.
Прекалено много станаха темите за този мач, затова се си го плес'вам един и същ навсякъде!
Само "Левски" и Бербо!!!
П.П. Тате, едно време, викаше "Само ЦДНА и Гунди!"
Само "Левски" и Бербо!!!
П.П. Тате, едно време, викаше "Само ЦДНА и Гунди!"

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Ами то трябва да си много прост ако говориш глупости по адрес на Бербатов относно този мач,а иначе дано направи един запомнящ се сезон
Браво пак на Митака!
дайте някакъв линк с головете от мача, че не съм го гледал
Гуу написа:ros написа:С феноменален гол и прекрасна игра Димитър Бербатов затвори устите на хейтърите и накара тези, които го плюеха да олекнат като балон с хелий. От тук нататък дано продължава по същия начин. Успех, Мите и дано продължиш да показваш това, което можеш и в първенството
Не съм убеден, че им е затворил устите, нищо не е в състояние да им затвори устите на тези, които освен да плюят друго не могат...мойте думи ще се потвърдят след малко, когато тук, в тази тема "специалистите" ще си излеят умотворенията.
Донякъде съм съгласен с теб и искам да се коригирам. Бербатов направи така, че думите на празноглавите хейтъри да не се вземат насериозно

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
-
- Контакти:
Според мен това е грешка на вратаря и задължително секи нападател трябва да накаже такава грешка