ако е вярно че ще ходи в Бразилски клуб за какво по дяволите не зехме някои млад нападател които да става за нещо и да знаем че няма след 2 мача да каже че чака оферта от друг тим

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
Владо_ЦСКА написа:Слушах му интервюто тая вечер и помня точно какво каза във връзка с това.
Трябва много да е малоумен човек, за да го разбере така и да му вкара такива думи в устата.
Питаха го защо е дошъл в България,за футбол или за да си поживее и Той каза:
Още ми се играе футболДаже преди да дойда в България, чаках оферта от бразилски отбор.
Що за идиот е измислил да напише, че човека сега чака оферта?![]()
![]()
![]()
Покажете сайта, от който е излязло това, че да се позабавляваме
Mourinio написа:Владо_ЦСКА написа:Слушах му интервюто тая вечер и помня точно какво каза във връзка с това.
Трябва много да е малоумен човек, за да го разбере така и да му вкара такива думи в устата.
Още ми се играе футболДаже преди да дойда в България, чаках оферта от бразилски отбор.
![]()
![]()
Гонгаджиите....
http://chernomore.gong.bg/view_article. ... _id=150619
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
Parmalat написа:Ще е супер ако Черно Море направят Жардел скаут за Бразилия.Със своя авторитет ще се съгласят доста качествени бразилци да дойдат да играят в България.
Владо_ЦСКА написа:Слушах му интервюто тая вечер и помня точно какво каза във връзка с това.
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта