Старши треньорът на Чрно море призна: "Публиката на Локо Пловдив е най-добрата в България"
Черно море се цели в развалянето на традициите срещу Локо
"Черно море“ ще се опита да наруши традицията си в гостуванията на "Локомотив“ (Пд). В събота от 18 ч. варненци играят на стадиона в парк "Лаута“, където нямат нито една победа в историята на "А“ група. "Всички знаем статистиката. Но тя е за това, че да се нарушава. Както някой ден ще приключи нашата дълга серия от мачове без загуба във Варна, така и ние можем да нарушим тази традиция. Дали ще успеем, ще мога да ви кажа в 20 ч. в събота“, коментира наставникът на "Черно море“ Велизар Попов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.
Той призна, че срещу предстоящия съперник на тима му се играе изключително трудно. "Козът на "Локомотив“ е публиката. Този отбор има най-добрия комфорт в цяла България. Публиката им не ги освирква никога, дори когато губят с 0:5. Нито ще ги напсуват, нито ще им се ядосат. Това създава допълнително самочувствие“, добави специалистът.
"Локомотив“ бе най-активен на пазара през последната година. Купи най-много футболисти. Това е явен знак, че в клуба има пари. А където има пари, има и добра организация, както и успехи“, категоричен е Велизар.
Кадровите проблеми в Черно Море продължават да са сериозни. Трайно контузени и аут за двубоя са Ели Маркес, Мирослав Манолов, Жоро Илиев, Мишо Лазаров и Милен Петков. С болки в мускулите е Станислав Стоянов, а талантът Янчо Андреев има проблеми с коляното. "Надявам се двамата да се оправят. Затова ще вземем в автобуса повече хора и ще преценяваме в последния момент кой да попадне в групата“, коментира Попов.
Треньорът на Ч. Море призна: Публиката на Локо пд е №1 в БГ
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Треньорът на Ч. Море призна: Публиката на Локо пд е №1 в БГ
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
Re: Треньорът на Ч. Море призна: Публиката на Локо пд е №1 в БГ
Така си е.Добра публика сте.Надявам се утре отново да се наложи да докажете, че сте винаги с отбора си дори при загуба.Иначе успех след утрешния кръг, локомотивци. 

Никде в статията, респективно и от Вили не се казва, че сте с най-добрата публика
Казва се, че имате много добра и вярна публика, но чакй най-добра
Иначе Вили си е ваш юноша остана и друго да каже
Успех напред, харесвате ми и двете пловдивски агитки, но такива определения от сорта на по-по-най са ми в повече

Успех напред, харесвате ми и двете пловдивски агитки, но такива определения от сорта на по-по-най са ми в повече

Всъщност казва 2 неща:
1. Този отбор има най-добрия комфорт в цяла България. - т.е. имат най-добрата публика
2. Публиката им не ги освирква никога, дори когато губят с 0:5. - т.е. за разлика от козирката на Тича, която псува и като бием...
1. Този отбор има най-добрия комфорт в цяла България. - т.е. имат най-добрата публика
2. Публиката им не ги освирква никога, дори когато губят с 0:5. - т.е. за разлика от козирката на Тича, която псува и като бием...
- housestyle
- Контакти:
Вярно е на Локо и на Левски са най-добрите публики
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
housestyle написа:Вярно е на Локо и на Левски са най-добрите публики
Ти пък къде се слагаш, вашата публика при първата загуба ще псува играчи, треньор и ръкодоство
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
- bulgaro
- Контакти:
Не влизам в този форум, нито чета, нито пиша, знаете, тук не обичат "жълтитИ"
Намесвам се, обаче, провокиран от култовото заглавие на темата (изказването на треньора на тича).
Като оставим настрана факта, че никъде той не казва "Публиката на Локо пд е №1 в БГ", и се дистанцираме от крайните становища по толкова относителния въпрос за "най-добра публика", за каквато претенции имат на цели четири стадиона
, добре е да анализираме изказването по същество.
Не знам какви са привържениците във Варна, но такива изказвания, в които треньор "четка" публиката на бъдещия съперник, пък бил и негов юноша, в Пловдив никога не могат и няма да бъдат чути, просто, защото това е демонстрация на неуважение и пренебрежение към публиката на тима, чиито цветове треньорът защитава, и защото това най-вероятно би означавало незабавното му "награбване" и прогонване.
Пожелавам на привържениците от Варна толкова да израстнат, че един ден треньори на други отбори да унижават собствените си публики, посочвайки тях като "най-добрата"

Намесвам се, обаче, провокиран от култовото заглавие на темата (изказването на треньора на тича).
Като оставим настрана факта, че никъде той не казва "Публиката на Локо пд е №1 в БГ", и се дистанцираме от крайните становища по толкова относителния въпрос за "най-добра публика", за каквато претенции имат на цели четири стадиона

Не знам какви са привържениците във Варна, но такива изказвания, в които треньор "четка" публиката на бъдещия съперник, пък бил и негов юноша, в Пловдив никога не могат и няма да бъдат чути, просто, защото това е демонстрация на неуважение и пренебрежение към публиката на тима, чиито цветове треньорът защитава, и защото това най-вероятно би означавало незабавното му "награбване" и прогонване.
Пожелавам на привържениците от Варна толкова да израстнат, че един ден треньори на други отбори да унижават собствените си публики, посочвайки тях като "най-добрата"

106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Абе ясно е, че журналиста е добавил и нещо от себе си
Но това не пречи и двата пловдивски отбора да имат страхотни публики, софийските повече ми приличат на сбирщина (да ме прощават
)

Но това не пречи и двата пловдивски отбора да имат страхотни публики, софийските повече ми приличат на сбирщина (да ме прощават

- nik_bg1
- Контакти:
...Той призна, че срещу предстоящия съперник на тима му се играе изключително трудно. "Козът на "Локомотив“ е публиката. Този отбор има най-добрия комфорт в цяла България. Публиката им не ги освирква никога, дори когато губят с 0:5. Нито ще ги напсуват, нито ще им се ядосат. Това създава допълнително самочувствие“, добави специалистът...
Още като прочетох заглавието и разбрах...явно пак избиваме комплекси,
Прочетох статията 2 пъти,няма такова твърдение
Аз лично съм виждал публиката да си ги освирква при загуба/два пъти/ с 0:5,и то когато e поелa към изхода,20 мин. преди да са свършили и двата мача.
Още като прочетох заглавието и разбрах...явно пак избиваме комплекси,

Прочетох статията 2 пъти,няма такова твърдение

Аз лично съм виждал публиката да си ги освирква при загуба/два пъти/ с 0:5,и то когато e поелa към изхода,20 мин. преди да са свършили и двата мача.

nik_bg1 написа:Още като прочетох заглавието и разбрах...явно пак избиваме комплекси,![]()
Комплекс от КАКВО????? Като го употребяваш този израз поне да знаеше какво означава.