ЖРЕБИЯТ за ЛИГА ЕВРОПА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ЖРЕБИЯТ за ЛИГА ЕВРОПА
Съперникът на Литекс ще бъде измежду следните отбори: Арис, Генк, Карпатия Лвов, Дебрецен, Марибор.
Re: ЖРЕБИЯТ за ЛИГА ЕВРОПА
Само Дебрецен да не ви се падне ! Ако играете с гърците ще ги унищожите !!! 

-
- Контакти:
Действително, Литекс в моментното си състояние може да отстрани само Арис.
Да ви се падне Дебрецен и те да ви отстранят и цирка "БГ футбол" ще е пълен......
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Арис и Дебрецен са напълно преодолими, защото моментната им форма е слаба. Всъщност най-тежък е съперникът с най-нисък, коефициент, а именно Марибор, който ще ви помете като нищо. Пожелавам ви Арис.
- unist_gp
- Контакти:
Дано се падне Дебречени
Който и да се падне обаче, хората от УЕФА са инструктирани да не допускат хобито на един балкански мафиот в групите на Л.Е.

Който и да се падне обаче, хората от УЕФА са инструктирани да не допускат хобито на един балкански мафиот в групите на Л.Е.
Колкото и странно да звучи най-високо котирания - Арис е най-преодолимия според мен. Но след БАТЕ И Жилина, ще дойде Дебрецен 

drvasko98 написа:Колкото и странно да звучи най-високо котирания - Арис е най-преодолимия според мен. Но след БАТЕ И Жилина, ще дойде Дебрецен
Е,ако и Дебрецен се падне на Литекс,това няма да е сериозно

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Арис точно пък на мен ми се струва най-неподходящият за Литекс-със доста испанци в състава много от които познати от изявите си в Примера-Серхио Коке,Тони Калво,Ориол Лозано,Хуанма,бившият френски национал Робер Пирес,трима бразилци,тунизийския национал Меди Нафти-познат ни от Премиър Лийг,литовския национал Давидас Чеснаускис-направил име в Хартс,Карлос Руис от Гватемала и Хуан Тойа(Колумбия) допълват интернационалния състав на "гърците"
А мениджър на отбора не е кой да е,а признато име в професията си:Ектор Купер! Въобще мисля тежък противник

Защо темата е в раздел Литекс? Не можахте ли да пуснете обща тема.Сега и аз ли трябва да пиша същата тема и за Левски!!!