Гара Дембеле национал?Защо пък не...?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
makaveli_rip
Контакти:

Гара Дембеле национал?Защо пък не...?

Мнениеот makaveli_rip » 06 авг 2010 01:02

При зейналата дупка от напускането на Бербатов мисля че това е удачен вариант.Разбира се трябва да се изчака още малко,да видим как ще продължи това момче ,но скоро таран с такива качества в БГ не съм виждал(от Гонзо насам).Трябва ни човек до Божинов ,а Попето трябва да е титуляр само в БИАД и да го викат в национала само за купони.

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: Гара Дембеле национал?Защо пък не...?

Мнениеот maximalniq » 06 авг 2010 01:06

То хубаво, но си мисля, че той ще откаже.
Изображение

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 06 авг 2010 01:06

Твърдно не! Не защото съм фен на другия отбор, а просто защото си имаме нападатели! Божинов Домовчийски Мицански Петров... Няма да яде хляба на нашите!

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 06 авг 2010 01:08

1.Защото не е нужно всеки втори чужденец, който направи два хубави мача да го правим национал?

2.Защото нападатели имаме достатъчно(или след като имаме на разположение чужденец, вкарал два гола и можещ да играе за България забравихме в бързината Мицански,Камбуров,Божинов,Попов и т.н. и т.н.)?

3.Втори Зоран Янкович не ни трябва?

Ще спра дотук, че ме мързи...
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 06 авг 2010 01:13

Vojdek написа:1.Защото не е нужно всеки втори чужденец, който направи два хубави мача да го правим национал?

2.Защото нападатели имаме достатъчно(или след като имаме на разположение чужденец, вкарал два гола и можещ да играе за България забравихме в бързината Мицански,Камбуров,Божинов,Попов и т.н. и т.н.)?

3.Втори Зоран Янкович не ни трябва?

Ще спра дотук, че ме мързи...

Попов и Камбуров... Не, благодаря. Само Божинов и Мицански заслужават да играят със националната фланелка.
Изображение

Потребителски аватар
makaveli_rip
Контакти:

Мнениеот makaveli_rip » 06 авг 2010 01:16

Камбуров ,Домовчийски и Попето не трябва много много да ги броим,но кажете ми един мощен играч с характеристиките и физиката на Дембеле имаме ли...?Притежаваме Мицански,който не знаем още дали ще му тръгне в националния отбор и Божинов за който знаем какви проблеми има с контузии,форма и т.н,но и двамата са остри тип ''леки'' нападатели.Но пак казвам да изчакаме дали ще продължои по същия начин Гарата,всичко е само хипотетично.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 06 авг 2010 01:19

Може да стане национал на собствената си страна.. току виж са го забелязали :mrgreen:

haha

Мнениеот haha » 06 авг 2010 01:21

makaveli_rip написа:При зейналата дупка от напускането на Бербатов мисля че това е удачен вариант.Разбира се трябва да се изчака още малко,да видим как ще продължи това момче ,но скоро таран с такива качества в БГ не съм виждал(от Гонзо насам).Трябва ни човек до Божинов ,а Попето трябва да е титуляр само в БИАД и да го викат в национала само за купони.

Ето,заради такива мнения футболът ни върви надолу.Ако искаме,да направим някакво развитие,трябва да даваме шанс на повече българи в клубните ни отбори,за чужденци в националния,дори не трябва и да се помисля.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 06 авг 2010 01:29

Левскар съм, наистина е страхотен играч, притежава страхотна бързина и добра крачка, но за националния не го искам. Там си имаме достатъчно нападатели, а и не съм особено фен на натурализирането на чужденци в националния, независимо къде играят те...

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 06 авг 2010 01:30

Пътят от "Осанна" до "Разпни Го" е много кратък ...

Върни се в “Футбол - България”