След като прочетох материала отпреди 30 минути за Левски си задавам този въпрос и в двете посоки- Кой ли ще продадат наш`те и какъв ли ще вземат до края на месеца?
Дали ще е Гошо Петков, а на негово място евентуално да дойде нов вратар (Акалски или някой друг), дали ще е Жо, или може би (Без)Дарко....
Вие какво мислите?
Кой ли е въпросният футболист?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- santiliana
Re: Кой ли е въпросният футболист?
santiliana написа:След като прочетох материала отпреди 30 минути за Левски си задавам този въпрос и в двете посоки- Кой ли ще продадат наш`те и какъв ли ще вземат до края на месеца?
Дали ще е Гошо Петков, а на негово място евентуално да дойде нов вратар (Акалски или някой друг), дали ще е Жо, или може би (Без)Дарко....
Вие какво мислите?
Варианти много... може да е някой от юношите... Ако беше някой от силните ни играчи, щеше да се разшуми до сега за това. Само за Гошо имаше спекулации преди време, но Бора каза, че той твърдо остава при нас!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Незнам кой ще продават, но сигурно купеният играч ще е на поста дефанзивен полузащитник, там където левски изпитва трудности !
Георги христов в Реал мадрид,ще продават кака и му тьрсят заместник

Ден преди мача с Калмар се появява Тодор Батков в цялото си величие и започва да ръси удивителни глупости. Защо преди толкова важен е необходимо да се обсъжда селекцията? Това ли е най-важната тема? Значи цяло лято нямаха време да намерят дефанзивен халф и точно сега решиха да го обсъждат. Има и друго. Забелязвате ли как Тодор Батков се крие в миша дупка, когато отборът не върви, няма го никакъв, не дава интервюта. В момента, в който Левски натрупа малко победи и той веднага се появява с някакви нелепи интервюта - "Аз съм най-успешният президент на Левски", "Ще стигнем пак четвъртфинал на УЕФА" "Ще изпраскаме и Милан". Крайно време е някой да каже на този човек да прекрати незабавно медийните си изяви.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- Синият Болярин
- Контакти:
Жоазиньо или Тасевски, ако изобщо е вярно и не се опитва да блъфира потенциален купувач със слухове за сигурен такъв. При продажба на единия от двамата трябва да се вземе негов заместник на същия пост, защото в момента отборът е добре балансиран. В противен случай на даден пост ще имаме излишен играч, на друг няма да имаме резерва.
Ще продадем някой за 300 000,а ще купим за 30 000.Важното е мустакатия паразит да си пълни гушата.БАТКОВ ВЪН!!!
- vladitol
- Контакти:
А знам ама няма да ви кажа
По темата:Ще купят дефанзивен халф или заместник на Жо,че май нямаме
А дано не продадат някой важна фигура като:Жо,Дарко или Петков

По темата:Ще купят дефанзивен халф или заместник на Жо,че май нямаме
А дано не продадат някой важна фигура като:Жо,Дарко или Петков

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- Levski_1914 forever
- Контакти:
dodo7271 написа:Ден преди мача с Калмар се появява Тодор Батков в цялото си величие и започва да ръси удивителни глупости. Защо преди толкова важен е необходимо да се обсъжда селекцията? Това ли е най-важната тема? Значи цяло лято нямаха време да намерят дефанзивен халф и точно сега решиха да го обсъждат. Има и друго. Забелязвате ли как Тодор Батков се крие в миша дупка, когато отборът не върви, няма го никакъв, не дава интервюта. В момента, в който Левски натрупа малко победи и той веднага се появява с някакви нелепи интервюта - "Аз съм най-успешният президент на Левски", "Ще стигнем пак четвъртфинал на УЕФА" "Ще изпраскаме и Милан". Крайно време е някой да каже на този човек да прекрати незабавно медийните си изяви.
Не подкрепям Батков,но ти пък ръсиш повече глупости за някои неща съм съгласен,че например като губихме мачове и го нямаше,но пък чета интервютата му и никъде не е казвал,че е най-великият...Мразя когато хората преувеличават!

Надявам се само да не е Дарко,този продаден защото когато е във форма е отличен,дори и да не е пак пуска прекрасни пасове!

Левски завинаги в моето сърце!
Продажбата на Жо според мен ще е глупаво.Момчето се раздава и в защита и играе със сърце.