За неделното дерби-от гледна точка на публиката

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

За неделното дерби-от гледна точка на публиката

Мнениеот Синьо сърце » 27 юли 2010 23:22

Това е мачът,който очакваме и сини,и червени!В края на краищата-едно е да играеш с този или онзи,друго е да се изправиш лице в лице с Вечния,с Основния противник!И вместо в неделя да се радваме на мача,се струпаха куп въпроси и проблеми,които намирам за ненормални!А именно:
Защо двата клуба не седнаха и не уточниха нещата около дербитата?Защо не се създадат условия да има поне 25-30 000 зрители,а наопаки-нагнетява се обстановката излишно и с това се отблъскват хората?Едните-15 лв билет,квота за сините 3-4 000 билета,10 пропуска за VIP ложите...Другите-веднага контра: на Герена,30 лв за билет,2500 квота...Така ли се прави?После ни се смеят хората от Пловдив(и с право!)!Тук-там из темите във форума се чуха доста мнения по въпроса-ами всички са недоволни!Дали е възможно сини и червени фенове да излязат с общо становище по въпроса-така,че всички да са доволни и да се вземе приемливо решение?Инак-всеки дърпа чергата и накрая кво излиза-8 500 зрители...Това е несериозно!Дербито без публиката си е един мач,нищо повече...Да не говорим,че последните години на трибуните е по-интересно отколкото долу!Полицията и тя-късно било,не им се охранявало :( Ми то кво остана от това дерби?Има малко време-или да накараме ръководствата да се вслушат и да вземат решение,или да си караме на принципа-:квото-таквоз...Не че ще ни послушат,ама поне да им се каже-не става така!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

ivaka
Контакти:

Re: За неделното дерби-от гледна точка на публиката

Мнениеот ivaka » 27 юли 2010 23:39

Всичко написано приемам, но защо 15 лв.?
На мен ми прилича на заяждане...
Или ще ни помогнете с парите, или няма да имате публика в синьо, а ако имате публика в синьо, тя ще ни даде парички...
Гадно е, нали?
Смятам, че Гонзо правилно е отвърнал!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 27 юли 2010 23:41

Синьо сърце написа:Това е мачът,който очакваме и сини,и червени!В края на краищата-едно е да играеш с този или онзи,друго е да се изправиш лице в лице с Вечния,с Основния противник!И вместо в неделя да се радваме на мача,се струпаха куп въпроси и проблеми,които намирам за ненормални!А именно:
Защо двата клуба не седнаха и не уточниха нещата около дербитата?Защо не се създадат условия да има поне 25-30 000 зрители,а наопаки-нагнетява се обстановката излишно и с това се отблъскват хората?Едните-15 лв билет,квота за сините 3-4 000 билета,10 пропуска за VIP ложите...Другите-веднага контра: на Герена,30 лв за билет,2500 квота...Така ли се прави?После ни се смеят хората от Пловдив(и с право!)!Тук-там из темите във форума се чуха доста мнения по въпроса-ами всички са недоволни!Дали е възможно сини и червени фенове да излязат с общо становище по въпроса-така,че всички да са доволни и да се вземе приемливо решение?Инак-всеки дърпа чергата и накрая кво излиза-8 500 зрители...Това е несериозно!Дербито без публиката си е един мач,нищо повече...Да не говорим,че последните години на трибуните е по-интересно отколкото долу!Полицията и тя-късно било,не им се охранявало :( Ми то кво остана от това дерби?Има малко време-или да накараме ръководствата да се вслушат и да вземат решение,или да си караме на принципа-:квото-таквоз...Не че ще ни послушат,ама поне да им се каже-не става така!

Много просто-защото са идиоти които искат да печелят на наш гръб!
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 юли 2010 23:47

ivaka написа:Всичко написано приемам, но защо 15 лв.?
Или ще ни помогнете с парите, или няма да имате публика в синьо, а ако имате публика в синьо, тя ще ни даде парички...
Гадно е, нали?

Пич,аз ще ги дам!Но защо квота?Ако не си разбрал-квота за сектор Б за неделя!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 27 юли 2010 23:49

Синьо сърце написа:
ivaka написа:Всичко написано приемам, но защо 15 лв.?
Гадно е, нали?

Пич,аз ще ги дам!Но защо квота?Ако не си разбрал-квота за сектор Б за неделя!

Аз също, и за квотата разбрах и това също ме подразни, затова написах, че Гонзо им е отвърнал правилно.

Потребителски аватар
Гонзо Президент
Контакти:

Мнениеот Гонзо Президент » 27 юли 2010 23:58

ЛЕВСКИ ДО ГРООООООООООООООООООООООООООООООООООООБ
Без извинения всички на стадиона

Потребителски аватар
hisara
Контакти:

Мнениеот hisara » 28 юли 2010 00:09

Причините за малкото публика са много, но да печелиш и да избиваш наеми на гърба на феновете не е нормално. И за какви квоти говорим, то направо е смешно. Но от царете на боклука какво да очакваш.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 28 юли 2010 00:18

е като публиката на ЦСКА плаща 10 лв за Г сектор, колко искате да е за Б??? Какво са 15 лв за Вечното дерби???

Meer1914
Контакти:

Мнениеот Meer1914 » 28 юли 2010 00:21

Защо постъпват така от цска?
Много просто - в "мача" на представянето на цска /да ме прощава масата/ публиката им си освирка ръководството. Напълно нормална реакци, при тази игра и при титаничните глупости които правят. И какво последва - PR-офанзива да се харесат на феновете се като се заядат по най-тъпия начин с публиката на ЛЕВСКИ. Тези глупави ходове дари в световно известния Пернишки университет не се учат. Те са си вродени в простаците населили тази територия, по известна преди като България. Така че... нищо добро не ни чака, щом бастуни сцепени като тези титани имат пари а другите, нормалните хора кретат и се чудят къде беше Терминал 1 с еднопосочен билет в ръка /като мен/
И не забравяйте Фен №1 на цска се казва Гоце Първанов и е от с.Сирищник Пернишко! Това обяснява всичко!

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 28 юли 2010 00:27

Вместо от 5000 човека по 10-15лв, по-добре 30000 по 5лв. Вместо да помислят как да предизвикат интерес и да напълнят стадиона и по този начин да направят празник за футбола, те мислят как да спечелят по-малко пари :( Тези си мислят, че футбола и боклука в БГ е едно и също. Колкото и да ти вдигат такса смет ти все ще плащаш, защото нямаш избор. Не знам защо не се опитат да привлекат повече публика, а гонят и малкото останала. 1 кръг ЦСКА-Левски е перфектна възможност за пълен стадион :roll: Не знам как се вадят 10-15 лв и за мач с Пирин,Академик и тн. :shock: Показват за пореден път неправилната си стратегия. Първо привлечи много публика и когато(ако) достигнеш пълен или почти пълен стадион помисли за постепенно увеличаване на цените. Простото правило е, че търсенето определя предлагането ;)

Върни се в “Левски”