Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо ще носи фланелка с номер "7" през новия сезон, ако легендата Раул Гонсалес Бланко напусне Кралския клуб, пише вестник "Марка". Намерението на португалския стрелец е одобрено от ръководството на "белите". "Седмицата" е любим номер на Кристиано и той е изключително щастлив, че ще може отново да я има на гърба си.
Иконата Раул напуска "Бернабеу", като в близките дни се очаква трансферът да стане официален. Напускането на Хосе Мариа Гутиерес - Гути пък ще освободи номер "14". Първи кандидат за него е Чаби Алонсо.
Линк-
http://www.sportal.bg/news.php?news=249792Какво мислите, според вас, трябва ли да се вади седмицата от употреба, в чест на Раул или не. Аз лично съм малко раздвоен- и да и не. Смятам, че Раул е легендата на Реал, не случайно някои хора,къде на шега, къде наистина казват на отбора Раул Мадрид

Все пак си мисля, че дори и седмицата да продължи да се използва, това по никакъв начин няма да намали величието на Раул. Всеки ще си спомня за него,като казва-той беше велик играч,изиграл е над 700 мача за любимия си клуб, има над 300 отбелязани гола, спечелил е 3 шампионски лиги и т.н. В Реал Мадрид са играли велики футболисти, но за мен иконата си остава Раул, човекът-легенда, футболист,който респектира дори с присъствието си. Думите не ми стигат да опишат всичко,което мисля за Ел капитан. Все пак, аз съм от хората,които смятат, че на терена не играе номерът, а играчът. Затова, дори и седмицата да се предостави на някой друг, по никакъв начин това няма да е обида за Раул, напротив, който и да вземе номера от тук нататък в бъдеще, всеки човек ще казва- "хей, този носи номера на Раул" и малко или много ще се сещаме за любимия играч

И сега се сетих, че когато Бутрагеньо се отказваше от футбола и остави седмицата на Раул, тогава много хора бяха против, и смятаха, че не може някакъв случаен тогава младок да взима номера на великия Бутрагеньо. Е този младок взе номера и стана легенда.