Томов в БТВ!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Томов в БТВ!!!
Виде ли бе Батков и ти не си чист бе................. Ама и Лупи е корав а ???? 

Re: Томов в БТВ!!!
Лупи сигурно вече говори само истини?
Говори доста повече истини от Батков,ДПС си отива догодина и настават трудни времена за подуене.
еми вярвайте му като говори истини.нали заради тия "истини" не играхте в европа тая година.и понеже батков е хиена, ориентира се по бързо в ситоацията и изигра цска.ама вие му вярвайте на томов.той е честен комунист.
интересно ми е само как може да твърди че митал е собственик на цска.
бареков добре зададе въпроса "значи щом държавата има 25% от кремиковци, има и процент в цска?"
ама вие му вярвайте че митал е собственик......а томов какъв се явява в цска.ПРЕДСТАВИТЕЛ НА НАДЗОРНИЯ СЪВЕТ аххахахахаххахахахахах
http://www.vbox7.com/play:12c38594 е тва е отговора на горния коментар!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
бареков добре зададе въпроса "значи щом държавата има 25% от кремиковци, има и процент в цска?"
ама вие му вярвайте че митал е собственик......а томов какъв се явява в цска.ПРЕДСТАВИТЕЛ НА НАДЗОРНИЯ СЪВЕТ аххахахахаххахахахахах
http://www.vbox7.com/play:12c38594 е тва е отговора на горния коментар!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Последна промяна от lubeste на 05 ное 2008 08:54, променено общо 1 път.
Бай Ганьо си намери достоен конкурент. Толкова са ми противни вече, че не знам на кого първо да се смея и кого първо да ругая. Вярно е, че и двамата загубиха МНОГО кинти, ама вече прекаляват.Искам да гледам ФУТБОЛ, а не противните им мутри. Колкото по-рано се скрият толкова по-добре.
Моля и всички медии - СПРЕТЕ ДА ИМ ДАВАТЕ ГЛАСНОСТ. НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- praseotsectorg
- Контакти:
нали беше лъжец,сега пък истини говорел
- Прикачени файлове
-
Tomov-kolaj.jpg
- (90.5 KиБ) Свален 1382 пъти
Цитирам Томов от интервиуто му по БТВ: "Една чаша не съм взел от България"
в последствие Ники Бареков му подари една чашка на БТВ да не му е гдано 

- plamen etov
- Контакти:
ros написа:Бай Ганьо си намери достоен конкурент. Толкова са ми противни вече, че не знам на кого първо да се смея и кого първо да ругая. Вярно е, че и двамата загубиха МНОГО кинти, ама вече прекаляват.Искам да гледам ФУТБОЛ, а не противните им мутри. Колкото по-рано се скрият толкова по-добре.
ЕЙ ,И ДВАМАТА СА ЗА ЗАТВОРАМА НАЛИ КРАДАТ МИЛИОНИ ЗАКОН ЗА ТЯХ НЯМА

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
lubeste написа:еми вярвайте му като говори истини.нали заради тия "истини" не играхте в европа тая година.и понеже батков е хиена, ориентира се по бързо в ситоацията и изигра цска.ама вие му вярвайте на томов.той е честен комунист.
"СИТОАЦИЯТА" е много българска дума бе пич! Научете български първо, после правете каквото и да било друго.... Олигофрен смотан...
hadjy76 написа:lubeste написа:еми вярвайте му като говори истини.нали заради тия "истини" не играхте в европа тая година.и понеже батков е хиена, ориентира се по бързо в ситоацията и изигра цска.ама вие му вярвайте на томов.той е честен комунист.
"СИТОАЦИЯТА" е много българска дума бе пич! Научете български първо, после правете каквото и да било друго.... Олигофрен смотан...
ти пък кога дойде в България че почна и да поправяш...или само тва имаш да кажеш по темата......изкажи мнение а не се прави на учител по Български език