ЦСКА - Левски с шанс да се играе на "Армията"?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ЦСКА - Левски с шанс да се играе на "Армията"?
Здравейте! Току-що попаднах на следната новина на информационна агенция "Блиц": http://www.blitz.bg/sport/article/65903 Какво смятате? Дали е възможно това? Доколкото знам, все още няма договор между двата отбора, в който да се казва къде ще се играят дербитата. Но според мен, все пак е много малко вероятно дербито да се играе на "Армията".
- modor
- Контакти:
Re: ЦСКА - Левски с шанс да се играе на "Армията"?
Е нали стадиона няма лиценз бре 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Roger_Federer
- Контакти:
Никакъв шанс.Точно ЦСКА-Левски да се играе на Армията и аз съм против.Да дойдат тея от Подуене и да ни разрушат стадиона,няма да стане.
- david_villa
- Контакти:
Roger_Federer написа:Никакъв шанс.Точно ЦСКА-Левски да се играе на Армията и аз съм против.Да дойдат тея от Подуене и да ни разрушат стадиона,няма да стане.
То пък от нашия стадион е останало много за рушене...

- Captain Stottlemeyer
Roger_Federer написа:Никакъв шанс.Точно ЦСКА-Левски да се играе на Армията и аз съм против.Да дойдат тея от Подуене и да ни разрушат стадиона,няма да стане.
Чий стадион?!

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Не виждам причина това да се случи. Вече от няколко години мачовете са на В.Левски, не вярвам да го променят точно сега. Изключено!!!
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Въпреки ,че Армията е наш дом няма как да стане. БФС доста трябва да се корумпира
След време може пак да сме на Армията или там както ще се казва новия стадион, но на този етап не виждам как ще стане.

Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Нали така и така ще го събаряте,що да не ви помогнем безплатно...

Иначе по темата-почти невъзможно.Убеден съм,че ще се играе на Васил Левски и дано този път има доста привърженици и на двата отбора.Дано стане и здрав мач-вкрайна сметка това са мачовете които Левскари и Цесекари чакаме с нетърпение.
от Roger_Federer на 16 Юли 2010 15:22
Никакъв шанс.Точно ЦСКА-Левски да се играе на Армията и аз съм против.Да дойдат тея от Подуене и да ни разрушат стадиона,няма да стане.
Tо там няма какво да се руши повече.Иначе стадиона няма лиценз и не виждам как ще се играе мач от първенството там.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Няма начин просто...как ще се играе мач там, след като стадиона не е лицензиран...