Днес се тегли жребия за третия квалификационен кръг на Лига Европа. Ясни са вероятните съперници на Ливърпул
Днес от 14:30 стартира тегленето на жребия за третия предварителен кръг на Лига Европа в Нион. Ливърпул е отбора с най-висок коефициент от всички попаднали в жребия и логично е сред постваените отбори.
След вчерашните пресявки Мърсисайдци попаднаха в Група 1 и вероятните съперници са :
ФК Днепр Могилев(Беларус)
ПФК Берое Стара Загора (България)
ФК Работнички (Македония) - ФК Мика (Армения)
ФК Хонка Еспу (Финландия) - Бангор Сити (Уелс)
НК Жринския (Босна и Херцеговина) - СП Тре Пен (Сан Марино)
Вчера се изиграха първите срещи от втроия квалификационен кръг. Ето резултатите на евентуалните съперници на Ливърпул:
Хонка Еспу 1-1 Бангор Сити,
Жринския 4-1 Тре Пен
Работнички 1-0 Мика
Определено за българските почитатели на Ливърпул най-приятен съперник ще е носителят на купата на България ПФК Берое (Стара Загора). С оглед класата на Ливърпул не мисля, че има съперник, който да затрудни Мърсисайдци по пътя към следващия кръг.
На живо от 14:30 може да наблюдавате тегленето на жребия на официалния сайт на УЕФА - http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/draws/index.html
Тази и други новини в - http://myliverpoolway.blogspot.com
Ясни са вероятните съперници на Ливърпул за Лига Европа
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ясни са вероятните съперници на Ливърпул за Лига Европа
Независимо кой се падне Ливърпул ще го отвее с много дори и да играе с резервите си. Дано само не е Берое. 

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Точно Ливърпул няма да ни отвее. 14 футболисти на Ливърпул са участвали на Световното и надали са си починали до такава степен, че да мислят за разгромяването на един отбор, който до преди седмица беше пред разпад.
- metodito
- Контакти:
Паднат ли се Пул, много ще се накефя да видя пълен Герена и да викат привърженици на всякакви отбори за Берое. Даже едно мощно "Българи - юнаци" стига. 10 000 като го изреват и младоците на Пул (съмнявам се, че Джерард ще участва в третия кръг) да се омотат.
Това е тема за съперниците на Ливърпул , а не на БГ отборите така че смятам да коментираме това!!! Който и да е отбора срещнал Ливърпул отпада категорично

IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly
d-o-d-o
Явно ти не си българин.
Явно ти не си българин.
- Sofiaatowern
- Контакти:
Гъзоливци колкото искаш, затова сме и в това положение - защото и политиците са гъзоливци. Но все пак, ако се падне Берое пожелавам да ги сцепят тия нахакани англичани с много.
Мамка му участва БЪЛГАРСКИ ОТБОР БЕ. Какво ви пука за някакви улави англичани. Ако се паднат с Берое пожелавам успех на Беров и тотален крах на Лузърпул
liv_fc и ако играят срещу БЪЛГАРСКИЯТ отбор Берое ще си за ливърпул така ли ??? много жалко

-
- Контакти:
Sofiaatowern написа:Гъзоливци колкото искаш, затова сме и в това положение - защото и политиците са гъзоливци. Но все пак, ако се падне Берое пожелавам да ги сцепят тия нахакани англичани с много.
Подобни "фенове" с лопата да ги ринеш, има ги всеки отбор. Не може да се наречеш фен на Ливърпул и не си живял поне една година в Ливърпул, да ходиш на мачове за да усетиш истинската атмосфера на отбора и града. Аз съм го правил и не ми хареса, но това си е лично мнение.
Аз съм българин и старозагорец, но не затова съм фен на Берое-фен съм, защото истински съм преживял щастието, да биеш, напук на всичко и всички-мафия, безпаричие, само с дух и желание. И това неумоверно зарежда бедните хора в Стара Загора и България с позитивъзъм и оптимизъм.
Това разбирам под истински- да преживяваш отблизо истинската магия на отбора. А телевизията е нещо фалшиво, което няма как да ти го предаде