Успех на всички български отбори, участващи в турнирите на Европа тази година. Скоро завърши поредното Световно първенство без българи на него. За мен.......тръпката без родно присъствие бе далеч по - малка и затова...нека оставим враждите за сблъсаците в първенството между съответните отбори и подкрепяме: Берое, Литекс, Левски и ЦСКА в евротурнирите тази година. Ако пак издънките бъдат повече от позитивите - догодина ще си мечтаем за трети квалификационен кръг на ЛЕ или ШЛ и ще хвърляме боб да стигнем до тези фази на турнирите
Първи започват от Литекс. Пожелавам успех с мин. 3:0
успех на всички наши предствители!
Да пожелаем УСПЕХ на българските отбори в Европа
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Gonzo0009
- Контакти:
Re: Да пожелаем УСПЕХ на българските отбори в Европа
Успех на всички
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Аз съм за. Те представят себе си и България, а квотите за участие в евротурнирите се дават на България , а не на точно определен отбор 

Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Дано Литекс победят Рудар с хубав резултат днес, та да могат и другите ни отбори в Евротурнирите да си повярват, че могат да постигнат нещо ЗА БЪЛГАРИЯ!
- NiKsAnA_ss
- Контакти:
Успех!!! България над всичко!!! 

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
Успех на Левски , ЦСКА , Литекс и Берое - дано се представим достойно . Всички трябва да подкрепим БЪЛГАРСКИТЕ отбори независимо от цвета и емблемите им . Останахме шепа българи - време е да започнем да се подкрепяме !
Аз също пожелавам успех на Евроучастниците ни.Важно е да могат да излязат с високо вдигнати чела от участието си в турнирите...УСПЕХ и ни накарайте да се гордеем с вас
-
- Контакти:
успех на всички български отбори в ЕКТ!
БЪЛГАРИЯ над всичко и всички!
БЪЛГАРИЯ над всичко и всички!
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
- Roger_Federer
- Контакти:
Днес започва българската еврокампания,така че желая успех на всички отбори.Днеска Латекса да бие и да започнем добре.
Успех на всички български отбори ! Моля админите ако засекат някой да дразни и провокира в тази тема...не зависимо за кой "цвят" да бъде банван ! Преди всичко сме БЪЛГАРИ !
Върни се в “Футбол - България”