haskovo mrazi levski
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
haskovo mrazi levski
moje toVA DA E GRADA NA MARI STOILOV I NASKO SIRAKOV I NQKOI BIHA SI KAZALI 4E SME LEVSKARSKI GRAD TOVA NE E TAKA.TUK LEVSKARITE SA MALCINSTVO.
Re: haskovo mrazi levski
тогава ше ти го кажа на твой език, каунь - съпта рапта нема, ръките в жобите и жа одим на кенана. ай марш от форума, 1000 теми пусна днес, нема ли астика за вас там, да мирясаш малко
- ultra_blue
- Контакти:
Може и да ни мразите , НО НА НАС НЕ НИ ПУКААА !
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???
TEB PAK TSIALA BG TE MRAZI...STOI SI NA SELO...
ти луд ли си бе Хасково мрази ЦСКА!! Тука Цска се почита само от турците тоест от 70% от града ако си от тая част не знам но сред Българите Левски е на първо място!!! Стига си осквернявал името на Града ни, кой та знай от кое село си...!!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
-
palante написа:ти луд ли си бе Хасково мрази ЦСКА!! Тука Цска се почита само от турците тоест от 70% от града ако си от тая част не знам но сред Българите Левски е на първо място!!! Стига си осквернявал името на Града ни, кой та знай от кое село си...!!
OTKADE POZNA MAIKA MI E TURKINQ TI DA N SI NASLEDNIK NA VANGA.
I V HASKOVO IMA 20% TURCI
- ultra_blue
- Контакти:
valio194831@abv.bg написа:palante написа:ти луд ли си бе Хасково мрази ЦСКА!! Тука Цска се почита само от турците тоест от 70% от града ако си от тая част не знам но сред Българите Левски е на първо място!!! Стига си осквернявал името на Града ни, кой та знай от кое село си...!!
Ми ае фани майкаси под ръчичка и марш към Турция , тука живеят българи !
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???
-
tprodanov написа:тогава ше ти го кажа на твой език, каунь - съпта рапта нема, ръките в жобите и жа одим на кенана. ай марш от форума, 1000 теми пусна днес, нема ли астика за вас там, да мирясаш малко
TI 6E PRESTANE6 LI DA SA ZAQJDA6 S MENE WE TA6AK.SAMO MI ELA 6E TA OTREPA 4ULI WE
-
ultra_blue написа:valio194831@abv.bg написа:palante написа:ти луд ли си бе Хасково мрази ЦСКА!! Тука Цска се почита само от турците тоест от 70% от града ако си от тая част не знам но сред Българите Левски е на първо място!!! Стига си осквернявал името на Града ни, кой та знай от кое село си...!!
Ми ае фани майкаси под ръчичка и марш към Турция , тука живеят българи !
AZ SE 4USTVAM BALGARIN NA 100%