Мартин Дечев?!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мартин Дечев?!

Мнениеот danko_sot » 07 юли 2010 09:00

Вчера четох, че е бил най-бърз сред играчите на онзи изпит за бързина, койето е провел Дочев в Падернборн. Какво мислите за това момче? Видях, че е на 20 години, т.е. не е съвсем блед юноша. Миналата година май не беше в първия отбор, сигурно е играл за дубъла. Аз не съм го гледал и не знам даже на къв пост играе. Но щом е бърз, сигурно е крило. Някой ако има наблюдения да каже. И още нещо. Какво мислите за Мишо Александров? Дали ще е добре да се върне в ЦСКА. Аз лично се колебая. Струва ми се че отборът има хора на неговата позиция. Няма да е добре за него да дойде и да търка пейката. Не знам
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Мартин Дечев?!

Мнениеот Гуу » 07 юли 2010 09:06

Ще бъда честен, за първи път чух името Мартин Дечев вчера, след като се оказа най-бърз... Иначе след като се поразрових видях, че е на 20 години, играе на постта защитник, а миналата година се е съзтезавал за Локомотив Мездра, що за играч е... нямам никаква представа.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 07 юли 2010 09:12

Два дни преди теста за скорост, се оказа, че е и най-точен. В упражненията за удар по горната греда е разцепил конкуренцията. Незнам как ви е обегнала статията, но ето я и нея http://www.sportal.bg/news.php?news=246263 Иначе аз съм за повече юноши в представителния отбор. Тука трябва да отбележа, че например на подуянската поляна играят много техни си футболисти, което е достойно за уважение.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 07 юли 2010 09:21

crap написа:Два дни преди теста за скорост, се оказа, че е и най-точен. В упражненията за удар по горната греда е разцепил конкуренцията. Незнам как ви е обегнала статията, но ето я и нея http://www.sportal.bg/news.php?news=246263 Иначе аз съм за повече юноши в представителния отбор. Тука трябва да отбележа, че например на подуянската поляна играят много техни си футболисти, което е достойно за уважение.

Аз я видях тази статия, че е най-точен, но това е просто едно упражнение. Сигурно е някакъв бек този Дечев. не може никой да не го е гледал в действие, за да каже добър ли е. Сега четох, че след лагера в Германия 2-3 футболисти на ЦСКА ще бъдат махнати от групата и Дече е сред спряганите също. Другите са Велинов, Манчев, Саидходжа и Митко Илиев. Според мен този Манчев да го махат. Пък за другите не знам
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 07 юли 2010 09:23

crap написа:Два дни преди теста за скорост, се оказа, че е и най-точен. В упражненията за удар по горната греда е разцепил конкуренцията. Незнам как ви е обегнала статията, но ето я и нея http://www.sportal.bg/news.php?news=246263 Иначе аз съм за повече юноши в представителния отбор. Тука трябва да отбележа, че например на подуянската поляна играят много техни си футболисти, което е достойно за уважение.

според мен случайно е вкарал.Ако го бяха накарали да го направи втори път едвали щеше да успее
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

4oko i boko
Контакти:

Мнениеот 4oko i boko » 07 юли 2010 09:25

Мнениеот crap на 07 Юли 2010 07:12
Два дни преди теста за скорост, се оказа, че е и най-точен. В упражненията за удар по горната греда е разцепил конкуренцията. Незнам как ви е обегнала статията, но ето я и нея http://www.sportal.bg/news.php?news=246263 Иначе аз съм за повече юноши в представителния отбор. Тука трябва да отбележа, че например на подуянската поляна играят много техни си футболисти, което е достойно за уважение.

+1

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 07 юли 2010 09:26

danko_sot написа:

Аз я видях тази статия, че е най-точен, но това е просто едно упражнение. Сигурно е някакъв бек този Дечев. не може никой да не го е гледал в действие, за да каже добър ли е. Сега четох, че след лагера в Германия 2-3 футболисти на ЦСКА ще бъдат махнати от групата и Дече е сред спряганите също. Другите са Велинов, Манчев, Саидходжа и Митко Илиев. Според мен този Манчев да го махат. Пък за другите не знам

Дано да е бек, бързината му + точните му удари (които могат да се трансформират в центрирания), би бил идеален за този пост.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 07 юли 2010 10:11

danko_sot написа:Вчера четох, че е бил най-бърз сред играчите на онзи изпит за бързина, койето е провел Дочев в Падернборн. Какво мислите за това момче? Видях, че е на 20 години, т.е. не е съвсем блед юноша. Миналата година май не беше в първия отбор, сигурно е играл за дубъла. Аз не съм го гледал и не знам даже на къв пост играе. Но щом е бърз, сигурно е крило. Някой ако има наблюдения да каже. И още нещо. Какво мислите за Мишо Александров? Дали ще е добре да се върне в ЦСКА. Аз лично се колебая. Струва ми се че отборът има хора на неговата позиция. Няма да е добре за него да дойде и да търка пейката. Не знам

мишо играе офанзивен пулузащитник и нямаме футболисти на неговия пос освен Галчев
;)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
sashkobashkoo
Контакти:

Мнениеот sashkobashkoo » 07 юли 2010 10:20

подуянска поляна?? Георги аспарухов е стадион! А вие и поляна нямате :)

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 07 юли 2010 10:49

Доколкото съм запознат Дечев играе десен бек и е доста обещаващ футболист ... добра резерва се очертава на Минев.Иначе в последния мач една от малкото възможности, която се откри за Арминия, беше заради негова грешка , тръгна напред и (нормално предвид бързината му явно има желание за включване в атаките на отбора) остави зоната си празна,но това е нормално всепак е млад футболист,а и отборът още се обиграва... иначе има много потенциал ;)
catch me ... if you can !

Върни се в “ЦСКА”