Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е готов да продаде Димитър Бербатов и Андерсон, за д събере пари за подписа на нападателя на Реал Мадрид Карим Бензема, съобщава imscouting.com.
Според испанският „AS” пък френският нападател ще струва на „червените дяволи” около 30 милиона евро. Сумата е с 5 милиона евро по-малка от тази, които от „белия балет” платиха на Лион преди една година.
22-годишният Бензема изкара сравнително разочароващ сезон на „Бернабеу”, след като записа 9 гола в 32 мача.
Липсата на игрово време за испанския клуб, принуди Раймон Доменек да изкара острието от националния отбор на Франция за Световното първенство в ЮАР.
Бензема е свързван с трансфер на „Олд Трафорд” още от миналото лято, когато обаче предпочете да премине в редиците на Реал Мадрид.
С приближаването на началото на новият сезон на Висшата лига на Англия, спекулациите за бъдещето на Димитър Бербатов на "Олд Трафорд", отново набират скорост! Явно, че и през тази футболна година, кампанията срещу него ще продължи с пълна сила! Не мога да разбера как някой може да си измисли, че Фъргюсън ще се откаже от Андерсон и Бербатов за сметка на Бензема?! Та той не е на нивото на техническите качества на нито един от двамата. Дано през новият сезон да не ги мъчат контузии, за да затворят устите на недоброжелателите! Чакам мненията на феновете на "Манчестър Юнайтед"(може и от другите, но без заяждания, защото не ми се спори за глупости).
Спекулациите около Бербатов продължават.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Спекулациите около Бербатов продължават.
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Re: Спекулациите около Бербатов продължават.
По-добре да се махне от Олд Трафорд .. Освен,че ще им носи водата,няма да спечели и титли.Дано си намери ново отборче и покаже потенциала си още 2-3 години .. БЪЛГАРИЯ Е ЗАД ТЕБ,МИТКО !
Това е чувството,което в нас гори ..

- housestyle
- Контакти:
Ха ха Съра да направи най-скъпия си трансфер и да го продаде тва НЕМА ДА СТАНЕ 

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
Не съм съгласен с теб. Бербатов има място в отбора. Не като чист нападател, така ще падне и тежестта от раменете му, че ще трябва да вкарва много, а всеки вкаран гол ще му носи дивиденти!
Nightfate написа:
Nightfate написа:
- Един град-един отбор
- Контакти:
Трудно ще го продадат ... не могат да му вземат и 1/3 от цената, за която са го купили ... трансферна издънка си е и това е. Да го сложат между двамата нападатели и халфовата линия ... имам в предвид за 1цата от схемата 4-3-1-2 примерно ... точно този човек играе ролята на "Разпределител" и ще дава добри пасове към нападателите, които ще реализират ... така и така се видя, че на бате Митко Барби не му се бяга, поне да пази топката и да подава - това го може!
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Четох че Сър Алекс иска да върне Диего Форлан в Манчестър Юнайтед.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
ти, ако си си купил апартамент за 80 000 през 2008г , щи го продадеш ли сега за 52 000?
----
Ми кво тогава разпростарняваш глупостите на жълтата преса.
Или ти плащат за всяка отворена тема?
----
cvetan написа:ти, ако си си купил апартамент за 80 000 през 2008г , щи го продадеш ли сега за 52 000?
----
[offtopic]Ей, леке смотано

Nightfate написа:
Nightfate написа:
офтопика беше потресаващ!
няма смисъл да се връзваш на журналистическите ЛЪЖИ, които Гонг с радост преписва от чуждите жълти сайтове!
Тая година му е предпоследната по договор за Митко в отбора! Тая година, той трябва да покаже, че вече се е нагодил за играта, която се практикува в МЮ, защото вече е ясно, че САФ няма нужния ресурс да промени стила на отбора, така че да извлече максимума от Бербатов!
Ако се справи, то ще му предложат още някоя година добавка към договора, ако ли не, ще им е по-изгодно да го продадът, ако не през зимната пауза, то най-късно през идното лято, че иначе като свободен агент, няма да им докара нищо в касата!
няма смисъл да се връзваш на журналистическите ЛЪЖИ, които Гонг с радост преписва от чуждите жълти сайтове!
Тая година му е предпоследната по договор за Митко в отбора! Тая година, той трябва да покаже, че вече се е нагодил за играта, която се практикува в МЮ, защото вече е ясно, че САФ няма нужния ресурс да промени стила на отбора, така че да извлече максимума от Бербатов!
Ако се справи, то ще му предложат още някоя година добавка към договора, ако ли не, ще им е по-изгодно да го продадът, ако не през зимната пауза, то най-късно през идното лято, че иначе като свободен агент, няма да им докара нищо в касата!

Абе и аз си мисля, че ще му е по-добре в някой маалко по-слаб отбора, където и напрежението е по-ниско. Примерно в Испания - Атлетико, Севиля, Валенсия.. мисля че в Примера може да играе още 4-5 години на топ ниво.
Но от друга страна мисля, че ще остане в Манчо за да се докаже..и си мисля че това е мъжка постъпка. Най-лесно е да се махнеш, по-трудно е да докажеш на надменните англичани, че не са прави. Пък и...видяхме ги в ЮАР колко ги бива, така че дано малко поспрат с критиките към Митко.
Та където и да играе догодина, успех!
Но от друга страна мисля, че ще остане в Манчо за да се докаже..и си мисля че това е мъжка постъпка. Най-лесно е да се махнеш, по-трудно е да докажеш на надменните англичани, че не са прави. Пък и...видяхме ги в ЮАР колко ги бива, така че дано малко поспрат с критиките към Митко.
Та където и да играе догодина, успех!