Футзал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Футзал

Мнениеот JohnnieWalker » 29 юни 2010 23:52

Искам да попитам има ли в този форум играещи футзал и респективно къде (лига,първенство,купа) ? Имам желание да се включа в такъв вид състезание, но не съм никак навътре с инфото, Благодаря предварително

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Футзал

Мнениеот Бижутера » 29 юни 2010 23:55

а защо във Футбол Свет?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 30 юни 2010 00:04

Еми в Добрич има училищно първенство по футбол всяка година. Едно първенство трае цяла учебна година.Ослушай се дали в твоя град дали няма такива отбори по футзал или някакви аматьорски турнири. ;)
Изображение

Потребителски аватар
ibrahim_galatasaray
Контакти:

Мнениеот ibrahim_galatasaray » 30 юни 2010 00:07

Бижутера написа:а защо във Футбол Свет?

:)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 юни 2010 00:13

JohnnieWalker написа:Искам да попитам има ли в този форум играещи футзал и респективно къде (лига,първенство,купа) ? Имам желание да се включа в такъв вид състезание, но не съм никак навътре с инфото, Благодаря предварително

Може би само професионално се играе футзал в България (имам предвид в професионални турнири).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 30 юни 2010 00:17

http://amfl-bg.com - това е аматьорската мини футболна лига в гр.София. В завършващия сезон взеха участие 77 отбора или към 1200-1300 участника. Нивото е доста високо, има бивши играчи от А ПФГ, дори и национали/Росен Кирилов, например/, част от отборите играят и на голям терен, условията са прекрасни, статистиката е уникална за България/например за всеки играч има статистика на голове, картони, пасове, фаулове, точни и неточни удари, % точност на ударите и какво ли още не/. Не е футзал, но това е от мен. Дано съм бил полезен!
Ако имаш нужда от повече инфо - пиши ми на лично или на посочените от мен координати!

Едит: Ето този сайт - http://viasport.bg/ е портала за български любителски/и не само/ спорт. Има списък с доста клубове, където човек може да тренира всякакви спортове про или просто като хоби.
“Прост народ - слаба държава”

ziro
Контакти:

Мнениеот ziro » 30 юни 2010 00:42

mfca написа:http://amfl-bg.com - това е аматьорската мини футболна лига в гр.София. В завършващия сезон взеха участие 77 отбора или към 1200-1300 участника. Нивото е доста високо, има бивши играчи от А ПФГ, дори и национали/Росен Кирилов, например/, част от отборите играят и на голям терен, условията са прекрасни, статистиката е уникална за България/например за всеки играч има статистика на голове, картони, пасове, фаулове, точни и неточни удари, % точност на ударите и какво ли още не/. Не е футзал, но това е от мен. Дано съм бил полезен!
Ако имаш нужда от повече инфо - пиши ми на лично или на посочените от мен координати!

Едит: Ето този сайт - http://viasport.bg/ е портала за български любителски/и не само/ спорт. Има списък с доста клубове, където човек може да тренира всякакви спортове про или просто като хоби.

Човека попита за футзал... а не за турнир кадето се играе футбол на закрито с правила които нямат нищо общо с футзала!
Иначе зависи от кой град си! В Варна има градско първенство по футзал. Има около 8-10 отбора! Играе се по правилата на футзал издаден от уефа! Има и държавно първенство! По извстните отбори са Левски, МФК-Варна, Г,... и Академика, Векта...
Порови се из интернет за гореспоменатите отбори... Може да намериш нещо! Погледни също в http://www.varna-sport.com
А за по горния пост където мисли че футзала е професионален в България е в грешка...! Колкото в Сан Марино е професионален футбола толкова и тук е такъв футзала :-)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 юни 2010 00:48

ziro написа:

А за по горния пост където мисли че футзала е професионален в България е в грешка...! Колкото в Сан Марино е професионален футбола толкова и тук е такъв футзала :-)

Написах го така, за да стане ясно, че говоря за организирани първенства или турнири. Защото съм почти сигурен, че на друго място не се играе футзал, а се играе футбол в зала ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 30 юни 2010 01:35

Благодаря за помоща. За АМФЛ знам, но търся конкретно футзал. Иначе съм от София ;)

Върни се в “Игри и забавления”