Според мен вчера ТОТАЛНО падна мита за агитката на "НАРОДА", за НАЙ-голямата, НАЙ-гласовитата, за НАЙ-темпераментната и за НАЙ-великата.
Много ми хареса хореографията момчета, продължавайте в същия дух, и не само срещу Левски.
Аз бях в сектор В, и по мое мнение около 65-75% от хората на стадиона бяха фенове на ЦСКА.
За мача и съдията смятам, че ням смисъл да коментирам всичко е ясно
Поклон за агитката от сектор Г
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- ebalsammumaikata
Re: Поклон за агитката от сектор Г
бяхте повече от нас това е нормално след тези срамни загуби мн фенове на Левски казаха че докато не се оправи отбора на мач няма да стъпат и аз също казах така и на мача не отидох!
А иначе я виж миналия път като играхме на националния дали направихте по добра хореография от нас ?Дали бяхте повече от нас ? Дали запалихте повече факли от нас ? По тая тема мн можем да спорим зависи какво е състоянието на отбора от това колко фена ще има въпреки ще е дерби и всички трябва да са там .
http://vbox7.com/play:83ca9ac1
И за МИТА за агитката на народа изобщо не е мит не говори глупости !!Направили сте веднъж нещо повече от нас и били мит ХАХахАХ Не ме карай да се смея !
А иначе я виж миналия път като играхме на националния дали направихте по добра хореография от нас ?Дали бяхте повече от нас ? Дали запалихте повече факли от нас ? По тая тема мн можем да спорим зависи какво е състоянието на отбора от това колко фена ще има въпреки ще е дерби и всички трябва да са там .
И за МИТА за агитката на народа изобщо не е мит не говори глупости !!Направили сте веднъж нещо повече от нас и били мит ХАХахАХ Не ме карай да се смея !
- POPCORN
- Контакти:
А това го кажи на син терор където му казвах че вие Б ектор няма да го напълните той не ми вярваше.Аз за първи видях през живота си на националния стадион повечето хора да са от ЦСКА!Явно привържаниците на Левски са мноог разочаровани 

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
ebalsammumaikata написа:бяхте повече от нас това е нормално след тези срамни загуби мн фенове на Левски казаха че докато не се оправи отбора на мач няма да стъпат и аз също казах така и на мача не отидох!
Едно е ясно, наистина не си бил на мача (в сектор Б), защото господата от там си мислиха, че и на този футболен двубой са били НАЙ . Сега кофти загуби имаше Левски, но това не означава да не се ходи да се подкрепят футболистите, защото те не са виновни, а рибата се вмирислава от към главата. Същото се отнася и за ЦСКА-съсипаха го отбора, но Пената се опитва от нищо да прави нещо. Също така моля Феновете на Левски да не псуват Пената, защото смятам, че доста е дал на България. Говорете за ЦСКА каквото си искате но Пенев не го оплювайте.
за сектор гей ли?
madghoul написа:за сектор гей ли?
За тозисектор: http://gong.bg/view_photo_topic.php?pho ... o_id=8092&
Подуенци седяха по форумите нямаше ги на стадиона все пак бяха гости нормално да липсват
Когато калъфките закарате над 3000 шалчета в Турция срещу Галатасарай и пеете химна така силно, че всички останали да мълчат и да слушат - тогава ще ми говориш за велики агитки, син смешник!!!
Същото беше и на Острова преди години когато съм ходил - знаеш ли как ни гледаха феновете на Блекбърн и Нюкасъл???
А особено тези на Нюкасъл се имат за много темпераментни и гласовити....
Така че гледайте си отборчето и не се занимавайте с Шампиона!!!
А Пенев - хм, той ще ви покаже кой е напролет, лошото за вас е, че не е сам - и Станков и Здравков са на пейката а това значи атакуващ стил до последната минута!
Просто им трябва още време за да напипат верните изпълнители....
А на Сашо Апашо са му преброени дните и ако слухът че Ринат Ахмедов може да купи Кремиковци и ЦСКА се окаже верен - ей тогава вече не знам какво правим...щото Ринат не е Прамод...
Бил съм няколко пъти в Донецк и знам какво имат като стадион и база и условия Шахтьор - ако ЦСКА има и 1/3 от това - никой друг роден отбор няма да припари до титлата в скоро време....
Но е ясно че това са само слухове, сериозен инвеститор засега няма да дойде не само в ЦСКА ами и в България изобщо....
Същото беше и на Острова преди години когато съм ходил - знаеш ли как ни гледаха феновете на Блекбърн и Нюкасъл???
А особено тези на Нюкасъл се имат за много темпераментни и гласовити....
Така че гледайте си отборчето и не се занимавайте с Шампиона!!!
А Пенев - хм, той ще ви покаже кой е напролет, лошото за вас е, че не е сам - и Станков и Здравков са на пейката а това значи атакуващ стил до последната минута!
Просто им трябва още време за да напипат верните изпълнители....
А на Сашо Апашо са му преброени дните и ако слухът че Ринат Ахмедов може да купи Кремиковци и ЦСКА се окаже верен - ей тогава вече не знам какво правим...щото Ринат не е Прамод...

Бил съм няколко пъти в Донецк и знам какво имат като стадион и база и условия Шахтьор - ако ЦСКА има и 1/3 от това - никой друг роден отбор няма да припари до титлата в скоро време....
Но е ясно че това са само слухове, сериозен инвеститор засега няма да дойде не само в ЦСКА ами и в България изобщо....

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!