За Metallica,Slayer и футболът в България
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Stanimir-74
За Metallica,Slayer и футболът в България
Реших да пусна темата,защото след грандиозните концерти тези дни нещо ме накара да се замисля. Бил съм 3 пъти на Metallica,2 пъти на Slayer,на Judas Priest,на Ozzy Osbourne и на още безброй концерта. Общото между всички тях освен невероятната атмосфера е,че не видях нито един скандал,нито един бой,нито един конфликт. Не е ли малко странно 60-70 000 човека на едно място,почти никакво полицейско присъствие,хора от всякакви прослойки + пияни и дрогирани и никой никого не мрази,никой никого не псува и не праща по дяволите.. Защо така се получава как мислите? На скоро гледах един клип и направо ми настръхна косата,ако искате го погледнете и вие http://www.vbox7.com/play:97c3466e
Re: За Metallica,Slayer и футболът в България
Много хубаво клипче,но накрая казва една голяма истина как да го решат тоя проблем,ама тогава всички журналисти ще писнат как се нарушават правата на човека.Аз много пъти съм го казвал гледал съм мачове и във други страни,но най-голямо впечатлени ми направи във Турция,ако дойде тяхната жандармерия със техните закони гарантирам ви че на мача ЛЕВСКИ-ЦСКА ще успеят да влязат не по вече от 5000 човека,за пияните и дрогираните не ми се мисли какво ще им се случи или някой ако тръгне да се бие.
евала на БНТ за филма!
а тоя клип трябва да се вее като националното знаме, на всякъде и постоянно!
докато някой в управлението на тая държава, се сети, че трябва да се действа, преди да е станало много късно!
а тоя клип трябва да се вее като националното знаме, на всякъде и постоянно!
докато някой в управлението на тая държава, се сети, че трябва да се действа, преди да е станало много късно!

Поредната идиотска продукция на БНТ. Какво цели това видео? Като са толкова отворени що не вземат да свършат нещо, а ми пускат някви прости видеота по БНТ Сат, телевизията за която всички плащаме, но никой не гледа? Да го пуснат по централната емисия в 8
Да се направи серия от предавания
Айде, да върнат хората на стадионите
СМЕШНИЦИ
Защо да го правят, та те това целяха, цели 20 години, ето ти на, една успешна продукция

Защо да го правят, та те това целяха, цели 20 години, ето ти на, една успешна продукция

YA GUNNERS YA
- Trainspotting
- Контакти:
никога нема да разберете идеята на футбола,палячовци...
crap написа:Поредната идиотска продукция на БНТ. Какво цели това видео? Като са толкова отворени що не вземат да свършат нещо, а ми пускат някви прости видеота по БНТ Сат, телевизията за която всички плащаме, но никой не гледа? Да го пуснат по централната емисия в 8Да се направи серия от предавания
СМЕШНИЦИ
![]()
Поредното идиотско изказване.
Що да е идиотско бе?! Не е ли така?! 20 години НИКОЙ НИЩО не е направил по точ въпрос!
YA GUNNERS YA
Подкрепям - бой на загубената нео-нацистка измет, но не с палки, а с куршуми както правеха в Бразилия! Не може 15-годишни да се правят на нацита, при положение, че даже не знаят каква е била идеологията на Хитлер, защото не стъпват в училище! Смърт за тази измет, да живеят истинските фенове!
- metodito
- Контакти:
Най-голямата грешка е да отговаряш на глупака с глупост и на лошия с лошотия. Един ще те удари теб, ти него. Негов приятел ще ти се нахвърли, твой на него... И докога? Докато се избием като кучета. Да се убием и да се изядем после, нали? Агресията не е решение!Професионална помощ за нацитата - много често те са объркани и подтискани деца, които никой не им помага, не ги изслушва. Държат се с тях като нечовеци и те се държат така с хората, 'щото не са видели друго! Полагане на общественополезен труд - в старчески домове болници - да видят истинска душевна болка и да се замислят. Две години в затвора и какво? Там ще го тъпчат ще го малтретират физически и душевно, може и сексуално, ако не случи на затвор. Какъв ще излезе оттам?
Държавата ни е болен организъм, който не може да се справи с единствената задача, която има - опазване сигурността и сравнително благоденствие на хората. Блятова държава е това.
Ще пораснеш и ще разбереш. Порасни, огледай се и влез в живота, 'щото никой не ти е виновен!
Държавата ни е болен организъм, който не може да се справи с единствената задача, която има - опазване сигурността и сравнително благоденствие на хората. Блятова държава е това.
Trainspotting написа:никога нема да разберете идеята на футбола,палячовци...
Ще пораснеш и ще разбереш. Порасни, огледай се и влез в живота, 'щото никой не ти е виновен!
difeza написа:crap написа:Поредната идиотска продукция на БНТ. Какво цели това видео? Като са толкова отворени що не вземат да свършат нещо, а ми пускат някви прости видеота по БНТ Сат, телевизията за която всички плащаме, но никой не гледа? Да го пуснат по централната емисия в 8Да се направи серия от предавания
СМЕШНИЦИ
![]()
Поредното идиотско изказване.
Не е идиотско! Напротив! Просто ти не си го разбрал!
Върни се в “Футбол - България”