СПОКО, ПЕНАТА СИ ЗНАЕ РАБОТАТА. ШАМПИОНИ СМЕ!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
СПОКО, ПЕНАТА СИ ЗНАЕ РАБОТАТА. ШАМПИОНИ СМЕ!
Тъпо е, че ги изпуснахме точно в този мач, защото подуенските евро-идиоти са безумно слаби в момента. Много ме е яд и за Владо Манчев и за положенията на Данчо....Имаме не лош отбор, имаме и треньор, което е най-важното, така че засега се движим по разписание към номер 32, горе главите и САМО ЦСКА!
- POPCORN
- Контакти:
Re: СПОКО, ПЕНАТА СИ ЗНАЕ РАБОТАТА. ШАМПИОНИ СМЕ!
Вярно яд ме е че не бихме ама съм доволен от играта.Отдавна не беше така да не се защитаваме а да напдаме през цялият мач!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Abe,ne vi li e sram be kade ste napadali be svine!!!!Batkov i velev da se mahat s tqh se vidq,ne stava!!!!SAMO LEVSKI!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
- everlast66
- Контакти:
И аз се ядосвам, особено след загубата на сливен беше добра възможност да се откъснем с още 3 точки, за да е по-спокойно вледващите мачове до края на полусезона.
Но и развенството ни устройва повече отколкото претендентите, все пак ми приближава към титлата, на тях им трябва да наваксват точки.
Но и развенството ни устройва повече отколкото претендентите, все пак ми приближава към титлата, на тях им трябва да наваксват точки.
RED_FOX написа:Тъпо е, че ги изпуснахме точно в този мач, защото подуенските евро-идиоти са безумно слаби в момента. Много ме е яд и за Владо Манчев и за положенията на Данчо....Имаме не лош отбор, имаме и треньор, което е най-важното, така че засега се движим по разписание към номер 32, горе главите и САМО ЦСКА!
Червения куб - какво си изпуснал, че не се сещам?! Бяхте толкова ялови!! Добре, че имаше един шуменски гей, който реши да контролира дербито!!! И в известен смисъл успя!!! Само се чуда какво точно искаше да каже великия философ Пенефстротел?! Пак да се чуди човек българска реч ли слуша или турска?!! Айде честито точка, след като цяла седмица говорихте за възмездия и богове!!!
- everlast66
- Контакти:
SAMP написа:Abe,ne vi li e sram be kade ste napadali be svine!!!!Batkov i velev da se mahat s tqh se vidq,ne stava!!!!SAMO LEVSKI!!!
Ако баткоф (орденоносеца

-
- Контакти:
tezei написа:RED_FOX написа:Тъпо е, че ги изпуснахме точно в този мач, защото подуенските евро-идиоти са безумно слаби в момента. Много ме е яд и за Владо Манчев и за положенията на Данчо....Имаме не лош отбор, имаме и треньор, което е най-важното, така че засега се движим по разписание към номер 32, горе главите и САМО ЦСКА!
Червения куб - какво си изпуснал, че не се сещам?! Бяхте толкова ялови!! Добре, че имаше един шуменски гей, който реши да контролира дербито!!! И в известен смисъл успя!!! Само се чуда какво точно искаше да каже великия философ Пенефстротел?! Пак да се чуди човек българска реч ли слуша или турска?!! Айде честито точка, след като цяла седмица говорихте за възмездия и богове!!!
i tuk bolen mozak sas sini o4ila aman ot tiah pfuuuu

леле вие кой мач сте гледали бе мачка ли сте ни и цял мач сте диктували
вас ви е хванал някоя психична болест или сте гледали друг мач....!!

"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
plamen_bgr написа:tezei написа:RED_FOX написа:Тъпо е, че ги изпуснахме точно в този мач, защото подуенските евро-идиоти са безумно слаби в момента. Много ме е яд и за Владо Манчев и за положенията на Данчо....Имаме не лош отбор, имаме и треньор, което е най-важното, така че засега се движим по разписание към номер 32, горе главите и САМО ЦСКА!
i tuk bolen mozak sas sini o4ila aman ot tiah pfuuuu
Червения отворко, какво видя от мача?!! Аз видях жалки прасета!!!
Ят ме е , но едно е сигорно сектор Г е най великото място от което може да се гледа този мач,не заради футбола или самото дерби а защото там са най- гордите БЪЛГАРИ които с право се наричат армейци