Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fearbless написа:Здравейте. Да са ви честити двете победи над Холандия показахме характер. Много съм щастлив и доволен!Горд съм,че съм българин!!! Но мислите ли, че ще успеем да прескочим групата или по-точно дали мислите, че ще станем първи? Следват 3 домакинства. Следващия уикенд очавам две ЧИСТИ победи с по 3:0 срещу Южна Корея, но в същото време играят Холандия и Бразилия! Много ми се иска Холандия да спре по някакъв начин Бразилия! :
Нещо от сорта 3:2, 2:3 ... Очаквам да бием и два пъти Холандия във Варна, а за мачовете с Бразилия ще треперя.....
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:Чак най-добрия първи надали ще станем,защото Русия имат 17 точки,но мисля,че можем да станем 1-ви в нашата група
za nas e toj religiq написа:0007 написа:Чак най-добрия първи надали ще станем,защото Русия имат 17 точки,но мисля,че можем да станем 1-ви в нашата група
Знам това казах го метафорично
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Mourinio написа:Най-добрият втори също се класира, а в момента сме именно най-добрият втори във временно класиране в групите, но нека все пак се стремим за първото място
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта