Холандия-България 0:3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Холандия-България 0:3
бихме Холандия с 3:0,браво на нашите,дано ги бием и утре
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Re: Холандия-България 0:3
едно голямо браво..отбора от мач на мач става все по добър..живот и здраве октомври световни шампиони
Бравооооо !
Много добър мач,мога да кажа само едно голямо БРАВО МОМЧЕТА,продължавайте в същия дух
Футболът е проста игра, но не е за прости хора!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/BB/FE/581c27154902bbfe.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/BB/FE/581c27154902bbfe.jpg[/wrapimg]
Така трябва да играем всеки мач!!! Браво, момчета! Утре също толкова мобилизирано и дано си тръгнем с пълен актив от точки 

Честита победа и от мен, не съм запознат с програмата на отбора, но когато играем пак с Бразилия те ще имат ли мач на СП по рано същия ден защото забелязвам, че когато футболистите на страната с която играем на волейбол бият по рано през деня на футбол нашите ги сгъват на волейбол та ми е интересно как седят нещата с бразилците в този аспект. 

Сега като гледах мача,не мога да си обясня защо срещу Бразилия винаги играем някво много слабо.Иначе Холандците ги окастрихме както е заглавието в Гонг.

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Валди това май не е световно първенство за да станат световни шампиони.Иначе браво на нашите,за пореден път се доказва кой спорт във нашата държава има някакво развитие.
Току що го гледах по интернет. Браво момчета!
E S P E C T A C U L A R !!!!!!
E S P E C T A C U L A R !!!!!!

Xanko написа:Честита победа и от мен, не съм запознат с програмата на отбора, но когато играем пак с Бразилия те ще имат ли мач на СП по рано същия ден защото забелязвам, че когато футболистите на страната с която играем на волейбол бият по рано през деня на футбол нашите ги сгъват на волейбол та ми е интересно как седят нещата с бразилците в този аспект.
Ами ако са на финал или на малък финал

Иначе страхотна победа!Браво,Български Юнаци

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.