Петър Василев - коментатор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Петър Василев - коментатор?
Напишете си мнението за коментатора Петър Василев! Аз, лично не мога да го търпя тази вечер! Нито един коментар кой на кого е подал, само и единствено повтаря колко са слаби англичаните! Може да са слаби, но не е човека, който да ми казва кой е силен и кой слаб! Нека се опитаме сами да си правим преценките! Между другото, от 20 години не мога да му търпя мнението! Защото той никога не коментира какво се случва на терена, а само и единствено сме длъжни да търпим НЕГОВОТО СОБСТВЕНО МНЕНИЕ! АЗ ЛИЧНО, НЕ ИСКАМ ДА МИ НАЛАГАТ МНЕНИЕ, А ДА КОМЕНТИРАТ КАКВО СЕ СЛУЧВА НА ТЕРЕНА! Като гледам как се впил в БНТ, май в близките 40 години ще сме принудени да го слушаме! Жалко!!!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: ПЕТЪР ВАСИЛЕВ?????
1912BOTEV написа:Напишете си мнението за коментатора Петър Василев! Аз, лично не мога да го търпя тази вечер! Нито един коментар кой на кого е подал, само и единствено повтаря колко са слаби англичаните! Може да са слаби, но не е човека, който да ми казва кой е силен и кой слаб! Нека се опитаме сами да си правим преценките! Между другото, от 20 години не мога да му търпя мнението! Защото той никога не коментира какво се случва на терена, а само и единствено сме длъжни да търпим НЕГОВОТО СОБСТВЕНО МНЕНИЕ! АЗ ЛИЧНО, НЕ ИСКАМ ДА МИ НАЛАГАТ МНЕНИЕ, А ДА КОМЕНТИРАТ КАКВО СЕ СЛУЧВА НА ТЕРЕНА! Като гледам как се впил в БНТ, май в близките 40 години ще сме принудени да го слушаме! Жалко!!!
Пич, ти само тая вечер ли не можеш да го понасяш?!?

С една дума, споделям твоето мнение!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
-
- Контакти:
Аз,вика,ако съм им треньор на англичаните,ще им забраня да правят стена,когато топката е на повече от 40 метра...Много тъпо изказване,направо кърти,ама няма кой да му припомни пряк свободния на Роналдиньо на световното в Япония и Ю.Корея...точно срещу Англията!!!Абе "капацитет" си е Пешо... 

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Без коментар...Тоя е баси тъпото парче,през 2-3 минути ръси "бисери" и няма кой да го озапти.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- maximalniq
- Контакти:
- Cesc Fabregas
- Контакти:
maximalniq написа:На мен пък ми харесва.И гласът му и начина му на коментиране на мачовете...![]()
Разкрихме те. Ти си Петър Василев. Ходи коментирай, не пиши по форумите

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Re: Петър Василев - коментатор?
Ще всея смут в редиците на критиците... И мен ме кефи... И аз съм Петър Василев.
Сам се разкрих

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Cesc Fabregas написа:1912BOTEV написа:Напишете си мнението за коментатора Петър Василев! Аз, лично не мога да го търпя тази вечер! Нито един коментар кой на кого е подал, само и единствено повтаря колко са слаби англичаните! Може да са слаби, но не е човека, който да ми казва кой е силен и кой слаб! Нека се опитаме сами да си правим преценките! Между другото, от 20 години не мога да му търпя мнението! Защото той никога не коментира какво се случва на терена, а само и единствено сме длъжни да търпим НЕГОВОТО СОБСТВЕНО МНЕНИЕ! АЗ ЛИЧНО, НЕ ИСКАМ ДА МИ НАЛАГАТ МНЕНИЕ, А ДА КОМЕНТИРАТ КАКВО СЕ СЛУЧВА НА ТЕРЕНА! Като гледам как се впил в БНТ, май в близките 40 години ще сме принудени да го слушаме! Жалко!!!
Пич, ти само тая вечер ли не можеш да го понасяш?!?Аз съм така 365 дни в годината. За мен лично той е най-трагичния журналист в България. Има ужасно дразнещ тембър на гласа, не го издържам просто...
На фона на другите коментатори по БНТ1 е най-добрия вариант иначе е много дразнещ и не става, но на мен пък този глас ми допада поне предизвиква някакво внимание освен глупостите които говори

When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Avenger написа:Cesc Fabregas написа:1912BOTEV написа:Напишете си мнението за коментатора Петър Василев! Аз, лично не мога да го търпя тази вечер! Нито един коментар кой на кого е подал, само и единствено повтаря колко са слаби англичаните! Може да са слаби, но не е човека, който да ми казва кой е силен и кой слаб! Нека се опитаме сами да си правим преценките! Между другото, от 20 години не мога да му търпя мнението! Защото той никога не коментира какво се случва на терена, а само и единствено сме длъжни да търпим НЕГОВОТО СОБСТВЕНО МНЕНИЕ! АЗ ЛИЧНО, НЕ ИСКАМ ДА МИ НАЛАГАТ МНЕНИЕ, А ДА КОМЕНТИРАТ КАКВО СЕ СЛУЧВА НА ТЕРЕНА! Като гледам как се впил в БНТ, май в близките 40 години ще сме принудени да го слушаме! Жалко!!!
Пич, ти само тая вечер ли не можеш да го понасяш?!?Аз съм така 365 дни в годината. За мен лично той е най-трагичния журналист в България. Има ужасно дразнещ тембър на гласа, не го издържам просто...
На фона на другите коментатори по БНТ1 е най-добрия вариант иначе е много дразнещ и не става, но на мен пък този глас ми допада поне предизвиква някакво внимание освен глупостите които говори, а не като И.Ангелов - ще заспя направо все едно ми чете текст никаква емоция. Или Пейташев да ми говори всеки път като енциклопедия....... как не намериха за толкова години 1 свестен в тази телевизия.....
Как да намерят, като не търсят. Ти видял ли си нови лица в тая скапана телевизия в последните 3-4 години

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !