Утре Димитър Пенев ще бъде обявен за почетен президент

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
suni

Утре Димитър Пенев ще бъде обявен за почетен президент

Мнениеот suni » 18 юни 2010 17:30

Утре, 19.06.2010, треньор №1 на България за ХХ век Димитър Пенев ще бъде обявен за почетен президент на ПФК ЦСКА ЕАД, съобщава официалният сайт на армейците.

Събитието ще се състои в ресторант Веселото село, в Борисовата градина, от 13:00, като на него ще присъстват двамата собственици на клуба Димитър Борисов и Иво Иванов.

Така Димитър Пенев се присъедини към други велики футболисти, които са обявени за почетни президенти на европейски грандове - Алфредо ди Стефано (Реал Мадрид), Франц Бекембауер (Байерн Мюнхен), сър Боби Чарлтън (Манчестър Юнайтед) и други.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

jobnia
Контакти:

Re: Утре Димитър Пенев ще бъде обявен за почетен президент

Мнениеот jobnia » 18 юни 2010 18:04

Това е една добра новина.Чичо Митко никога не е изоставял отбора,винаги е помагал с каквото може и е давал най-доброто от себе си.Смятам,че е достоен да се нареди до такива величия,които са почетни президенти на своите велики отбори.Дано само това призвание да не е просто ей-тъй,а да се вслушват и малко в него.Аз мисля ,че Димитър Пенев е достоен да бъде лицето на ЦСКА.САМО ЦСКА...

fantom
Контакти:

Мнениеот fantom » 18 юни 2010 18:09

Това е най - нормалното нещо на света ... Целият живот на Пената мина в служба на ЦСКА и напълно си е заслужил да получи това признание. Той е един от тези , които прославиха името на клуба по всички кътчета на света. Само мога да адмирирам едно такова назначение , с което да узаконим признанието , което има всеки един червен фен към живата икона на българския футбол Димитър Пенев.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 юни 2010 18:54

Димитър Пенев инаги е бил и винаги ще бъде с нас :!: Знам,че ако не беше той ЦСКА нямаше да е същия...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 19 юни 2010 02:29

Заслужава го, ама не е лошо да му дадат и някаква работа да върши, докато може.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “ЦСКА”